12 Nisan 2017 Çarşamba

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Windows 10’u Güvenli Modda Önyükleme

Windows 10'u Güvenli Modda Önyükleme

Windows 10'unuz önyükleme yapmadığınız durumlarda olabilir. Bu, bazı hatalı sürücüler veya ayarlarda bazı değişiklikler olabilir. Bu tür sorunları düzeltmek için Windows'da Güvenli Mod adı verilmektedir. PC'nizdeki sorunları bulmak için Windows 10'u her zaman güvenli modda önyükleyebilirsiniz.

Güvenli mod, Windows'u sınırlı bir dosya ve sürücü grubu kullanarak temel bir durumda başlatır. PC'nizdeki sorunları gidermenize yardımcı olabilir.

Windows 10'u birden fazla yolla güvenli modda önyükleyebilirsiniz. Bilgisayarınızda zaten çalışıyorsanız ve Güvenli modda önyükleme yapmak istiyorsanız, Windows 10'daki ayarlar panelini açın ve Güncelle ve Güvenlik/Kurtarma bölümüne gidin. Gelişmiş başlatma altında Şimdi yeniden başlat'ı seçin. Bilgisayarınız bir seçenek seçin ekranına döndükten sonra, Sorun Gider/Gelişmiş seçenekler/Başlangıç ​​Ayarları/Yeniden Başlat seçeneklerini belirleyin.

Bilgisayarınız yeniden başlatıldıktan sonra, seçeneklerin bir listesini görürsünüz. PC'nizi Güvenli Mod'da başlatmak için 4 veya F4'ü seçebilirsiniz. Veya interneti kullanmanız gerekiyorsa, Güvenli Ağ Modu için 5 veya F5'i seçin.

Başka bir seçenek PC'yi yeniden başlatmaktır ve oturum açma sayfasını gördüğünüzde, Güç> Yeniden başlatmayı seçerken Shift tuşunu basılı tutun. PC yeniden başlatıldıktan sonra, güvenli modu etkinleştirmek için önceki yöntemle aynı adımı izleyin.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, Güvenli Mod, Önyükleme]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU