23 Nisan 2017 Pazar

PROGRAM TAVSİYESİ : Tam Sürüm EaseUS Todo Backup Home 8 Ücretsiz Lisans Kodu

Tam Sürüm EaseUS Todo Backup Home 8 Ücretsiz Lisans Kodu

“EaseUS Todo Backup Home 8” in ücretsiz tam sürümü ile, bölümlerin bireysel yedeklerini oluşturabilir ve seçilen dizinlerin ve dosyaların yanı sıra sabit diskleri de tamamlayabilirsiniz. Sabit diskler, ağ sürücüler, harici depolama ortamları, Dropbox, Google Drive ve Microsoft OneDrive gibi bulut hizmetleri veya CD’ler ve DVD’ler arasından seçim yapabilirsiniz.
EaseUS Todo Backup Home 8, aynı zamanda, klon görüntüleri oluşturabilme ve işletim sistemini başka bir SSD veya HDD sürücüsüne taşıyabilmenin yanı sıra acil bir DVD oluşturabilme olanağı da sağlar. “EaseUS Todo Backup Home” hem artımlı hem de diferansiyel yedeklemeleri yönetir.
EaseUS Todo Backup Home 8’deki zamanlayıcı ile otomatik yedekleme oluşturabilir ve tamamlandığında doğrudan e-posta ile bilgilendirilebilir. Araç, 16 terabayta kadar kapasiteli sabit diskleri destekler.

EaseUS Todo Backup Home 8 Ücretsiz Lisans Kodu

Bu eski bir sürümüdür. Hala ilgileniyorsanız, EaseUS Todo Backup Home 8 tam sürüm promosyon sayfasına gitmek için TIKLAYINIZ. Formu aşağıdaki resimde gösterildiği gibi eksiksiz doldurun.

Ayrıca burayı tıklayarak EaseUs Todo Backup Home 8’i indirebilirsiniz.
[status draft]
[nogallery]
[geotag on]
[publicize off|twitter|facebook]
[category teknoloji]
[tags PROGRAM TAVSİYESİ, EaseUS, Todo Backup, Lisans Kodu]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU