21 Nisan 2017 Cuma

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Google Oturum Açma sayfası yeni tasarımı

Google Oturum Açma sayfası yeni tasarımı

Google, kısa süre içinde oturum açma sayfası için kullandığınız tüm cihazlarda aynı görünüm ve hisle sahip olacak yeni birleşik bir tasarım sunmayı planlıyor.

Google oturum açma sayfasını yıllar boyunca birkaç kez değiştirdi. Geçen Oturum açma sayfasında değişikliği tekrar Google hemen hemen aynı şekilde ilan 2015 yılına dayanmaktadır.

Google daha sonra sayfanın tasarımını değiştirdi ve tek bir oturum açma sayfasından iki sayfalı oturum açma formuna geçti . Şirket, ilk sayfada kullanıcı adı istedi ve o günden beri ikinci sayfada şifre istedi.

Google notları yeni tasarım hiç sayfaya oturum açma işlevselliğini değişmeyeceğini. Adımlar bir Google hesabında oturum açmak için aynı kalır ve kullanıcılar bunu yapmak için aynı bilgileri gireceklerdir.

Şirket, yeni sayfanın üç avantajından bahsediyor.

  • Daha temiz ve daha basit bir görünüm elde edin.
  • Oturum açma işlemini daha hızlı yapın.
  • Bilgisayarlar, telefonlar ve tabletlerde tutarlı olun.

İşte yeni oturum açma sayfasının bir ekran görüntüsü:

Google, sayfaya erişmek için kullanılan cihazdan bağımsız olarak aynı oturum açma sayfasını görmek isteyen herkese bilgi vermek istemektedir. Yeni bir sayfa, bir PC’yi veya Mac’i, bir iPhone’u veya iPad’i veya bir Android cihazını kullanıyor olmanıza bakılmaksızın aynı görünecektir.

Ancak istisnalar vardır. Şirket, kullanıcıların eski bir tarayıcı sürümünü kullanmaları veya JavaScript’in kapalı olması durumunda eski oturum açma sayfasını görmeye devam edebileceklerini belirtmektedir. Google, sayfada “bir tarayıcının daha eski sürümünü” tanımlamaz. Bunun, örneğin Chrome’un veya Firefox’un en son sürümünü çalıştırmanız gerektiği anlamına mı yoksa eski, yeni oturum açma sayfasını doğru bir şekilde oluşturmak için gerekli olan belirli teknolojilere işaret edip etmeyeceğini belirsizdir.

Android veya iOS’daki Google kullanıcıları, cihazlarında bulunan yeni oturum açma sayfasını fark etmiş olabilir. Android kullanıcıları, Ayarlar> Hesaplar, iOS kullanıcıları tarafından Google uygulamasını sistemde kullandıklarında cihazlarına yeni bir hesap eklediklerinde.

İpucu : Hesabınızın güvenliğini önemli ölçüde artırdığından, Google Hesabınız için 2 faktörlu kimlik doğrulamasını kurduğunuzdan emin olun .

Yeni oturum açma sayfası kesinlikle bazı kullanıcıları şaşırtacak. Google’ın bu duyuruyu erken neden yapmasının bir nedeni, büyük miktardaki kullanıcı üzerindeki etkisini azaltmaktır.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Google, tasarım]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU