21 Nisan 2017 Cuma

CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ : Bir Android Cihazının Wi-Fi, Bluetooth' u ve diğer bağlantılar nasıl kontrol edilir ??

Bir Android Cihazının Wi-Fi, Bluetooth’ u ve diğer bağlantılar nasıl kontrol edilir ??

Bu yazıda açıklanan yöntemle, bir cihazın WiFi, Bluetooth’u başka bir cihazla açıp kapatabilirsiniz. İki Android cihazı varsa ve bir cihazı birbirlerine göre kontrol etmek istiyorsanız, bu yöntem çok kolay yapmanıza izin verecektir.

Bu yöntemle bir telefonun kalan şarjını, WiFi ve Bluetooth durumunu diğer telefonlardan izleyebilirsiniz. Bunun için, bir Android cihazının Wifi ve Bluetooth’unu başka bir cihazdan kontrol etmenizi sağlayan bir Android uygulaması kullanacağım. Uygulama aynı zamanda başka bir Android cihazını çalma seçeneği sunar.

Bağlanmak veya birlikte cihazların tüm kontrol sevenler birini iseniz, o zaman kesinlikle açıklamak bu öğreticiler kontrol etmelisiniz. Bu yazıda, bir Android cihazın WiFI ve Bluetooth’u başka bir cihazdan nasıl açacağınızı / kapatabileceğinizi öğreneceksiniz. Bunun dışında başka bir Android telefonuyla bir Android telefon çalabilirsiniz.

Bir Android telefonun Wifi ve Bluetooth’unu başka bir Android telefonla nasıl kontrol edebilirsiniz:

“Potential Beta” adlı bir Android uygulaması kullanacağım. Uygulama, bir Android cihazını diğerine kolayca kontrol etmenizi sağlar. Tek yapmanız gereken bu uygulamayı her iki cihazınızda da indirip aynı hesaba bağlamaktır. Bundan sonra, cihazlarınızın her ikisini de arayüzünde görebilir ve tek bir dokunuşla aşağıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi başka bir cihazın WiFi’sini ve Bluetooth’unu açabilir veya kapatabilirsiniz.

Bu dersin sonunda verilen bağlantıdan Potansiyel Beta sürümünü indirin ve yükleyin. Bundan sonra, açın ve üzerinde ücretsiz bir hesap oluşturun. Bir hesap oluşturduktan sonra, cihazınız kayıtlı olur. Şimdi, ikinci Android telefonunuzda bu uygulamayı yükleyin ve oluşturulan hesapla giriş yapın. Şimdi, her iki Android cihazınızı arayüzünde göreceksiniz ve diğer cihazdan WiFi ve Bluetooth’u buradan değiştirebilirsiniz.

Diğer cihazınızı kontrol etmek istiyorsanız, bir cihazın menü düğmesine hafifçe vurun ve ardından “Ring this device” diyalog kutusuna dokunun. Bundan sonra, diğer cihazı çalar ve aşağıdaki ekran görüntüsünde gösterildiği gibi Android bildirim alanından çalmasını durdurabilirsiniz.

Bu yazıda, bir Android telefonun Wifi ve Bluetooth’u başka birine nasıl kontrol edeceğiniz açıklanmaktadır. Bu yöntem aynı zamanda başka bir Android telefonunu çalmanıza izin verir. Dolayısıyla, bu yöntem, 2 Android cihazı varsa ve bir Android cihazını kontrol etmek istiyorsanız oldukça kullanışlıdır.

Potansiyel Beta İndir.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ, Android, Cihaz]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU