30 Nisan 2017 Pazar

OFİS ÇÖZÜMLERİ : Shutterstock Eklentisiyle Çarpıcı PowerPoint Sunuları Oluşturun

Shutterstock Eklentisiyle Çarpıcı PowerPoint Sunuları Oluşturun

Shutterstock ticari görüntüleri ve müzikte küresel sağlayıcı biridir ve firma ile ortaklığa girmiştir Microsoft’a bir PowerPoint başlatmak için de eklenti hangi kullanıcıların Shutterstock görüntülerini kullanarak görsel olarak çarpıcı sunumlar oluşturmanıza olanak sağlar.

Shutterstock’un eklentisi PowerPoint 2013, PowerPoint 2016 ve Office 365 ile çalışacak ve geniş profesyonel fotoğraf ve illüstrasyon koleksiyonuna erişim sağlıyor.

Eklentiyi yükledikten sonra, 84 milyondan fazla resimden oluşan kütüphanedeki fotoğraflara, arka planlara ve resimlere erişmenizi sağlar. Shutterstock hesabıyla oturum açmadıysanız, slaytlarınızdaki görüntülerin damgalanmış önizlemelerini deneyebilirsiniz.

Ardından imaj satın almaya başlamak için kendi Shutterstock hesabınızla giriş yapabilir veya yeni bir hesaba kaydolabilirsiniz. Anahtar kelimeye göre hızlı bir şekilde arama yapabilir veya arka planlar, iş, insanlar ve doğa gibi özel küratörlü resim kategorilerine göz atabilirsiniz.

Eklenti size satın almadan önce görüntüleri önizleme seçeneği sunar, slayt için mükemmel görüntü bulmadan önce stiller ve boyutlar deneyebilirsiniz. Resmi seçtikten sonra, görüntü boyutu için üç seçenek var – küçük, orta ve büyük.

Resimlerle birlikte çok sayıda PowerPoint oluşturursanız, o zaman bu bir eklentinin olması gerekir. Eklentiyi PowerPoint’e yüklemek için Office Mağazasını ziyaret edin.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags OFİS ÇÖZÜMLERİ, Shutterstock Eklentisi, PowerPoint, Sunu]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU