23 Nisan 2017 Pazar

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Google Chrome gizlilik ayarlarını iyileştirme

Google Chrome gizlilik ayarlarını iyileştirme

Google Chrome, Google’ın ücretsiz bir web tarayıcısıdır. Masaüstü ve akıllı telefonlar için en popüler tarayıcıdır. Chrome tarayıcısında, bazı özellikler Google sunucularına veri gönderir. Belki sizin için yararlıdır, ancak gizliliğinizden endişe duyuyorsanız, özellikleri yalnızca devre dışı bırakın ve gizliliğinizi geliştirin.

Google hesabınızla chrome’da oturum açmayın:

Bu özellik, tarayıcı verilerinizi, örneğin, parolalar, otomatik doldurma form girişleri, göz atma geçmişiniz ve diğer bazı şeyleri Google hesabınıza varsayılan olarak eşitler.

Tüm Chrome gizlilik seçeneğinin işaretini kaldırın:

Chrome ayarları sayfasında Gelişmiş ayarları göster bağlantısını tıklayın ve gizlilik bölümüne gidin. Burada tüm seçeneklerin işaretini kaldırmanız yeterlidir.

Gelişmiş ayarlarda, okuduğunuz dilde olmayan sayfaları çevirmeyi öner seçeneğinin işaretini kaldırın. Bu seçenek, web sitelerini ana dilinizde değilse otomatik olarak çevirir.

Duckduckgo’yu varsayılan arama motorunuz olarak ayarlayın:

Chrome, varsayılan arama motoru olarak Google’la birlikte gelir. Varsayılan arama motorunuz olarak gizliliğe dayanıklı duckduckgo’ya geçin . Arama motorunu, arama menüsü altındaki ayarlar sayfasından değiştirebilirsiniz.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Google Chrome, gizlilik ayarları]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU