24 Nisan 2017 Pazartesi

PROGRAM TAVSİYESİ : Iris Pro ile Gözleri Koruyun [PC ve Mac için] Kampanya

Iris Pro ile Gözleri Koruyun [PC ve Mac için] Kampanya

Iris Pro, göz sağlığınızı korumak ve bilgisayardaki verimliliğinizi artırmak için tasarlanmış bir masaüstü yazılımıdır. Günümüzde neredeyse her işimizi bilgisayar başında gerçekleştirmekteyiz. Saatlerce bilgisayar başında oturmak ve PC ekranına bakmak zorunda kalıyoruz. Bu durum, göz sağlığımızın etkilenmesine ve farklı göz sorunlarımızın oluşmasına yol açmaktadır. Göz sağlığımızı korumak ve daha az sağlık sorunları yaşamak için Iris Pro yazılımını kullanabiliriz. Yazılım arka planda çalışır ve bilgisayar başındaki çalışmalarınıza müdahale etmez. Windows ve Mac sistemlerde çalışır.

Iris Pro, göz sağlığınızı korumanız için tüm ipuçlarını, püf noktalarını ve tıbbi araştırmaları bir araya getiren ve bu verilere göre birçok özellik sunan bir yazılımdır. Size düzenli aralıklarla kısa molalar vererek gözlerinizi dinlendirmenizi hatırlatır. Monitörünüzün ekran ayarlarını daha iyi hale getirerek gözlerinizin daha az yorulmasını sağlayabilir. Ayrıca akşamları uykusuzluğa yol açmamak için ekran mavi ışığını düzenleyebilmektedir.  Iris Pro, dikkatinizi dağıtacak ve üretkenliğinizi azaltacak göz sorunlarının oluşumunu engellemek veya azaltmak için geliştirilmiştir. Ve en önemlisi de, kullanıcıların geri bildirimlerine göre, göz sağlığınız ve üretkenliğiniz için yenilikçi fikirlere dayalı olarak düzenli olarak güncellenmektedir.

Neden Iris Pro’yu Kullanmalıyız?

Iris Pro, özellikle bilgisayarda iş veya eğlence amaçlı uzun süre vakit geçiren herkesin gözlerinin daha sağlıklı kalmasına yardımcı olmak için tasarlanmış bir yazılım uygulamasıdır. Üreticiye göre, yazılım göz sağlığı korunması için, çok sayıda tıbbi araştırmaya dayanılarak tasarlanmıştır.

Iris pro

Göz sağlığının korunması ve görsel problemleri olan insanlara yardımcı olabilmesi için özel ayarlanabilir.  

Dinlenme sürelerini ve sıkılık düzeyini kolayca ayarlayarak gözlerinizi dinlendirebilirsiniz.

Monitör renk ayarlarını düzenleyerek gözlerin yorulmasını önleyebilirsiniz.  

Iris Pro’yu Kullanmak Çok Basittir

Iris Pro, gece renk ve parlaklık ayarı, mola vermek için belirlenen zaman ayarları gibi önemli seçenekleri gösteren, çok basit bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Kurulumdan sonra Iris Pro, sadece doğru renk yapılandırmasını elde etmek için bilgisayarı yeniden başlatmanızı talep eder.

Iris’in kolayca seçebileceğiniz bir dizi gece renk seçeneği mevcuttur. Kolayca, önizleme ekranında etkilerini hemen görebilirsiniz. Hazır ayarları kullanmayı sevmiyorsanız, gelişmiş ayarlar arasında geçiş yapmanız yeterlidir. Tercih ettiğiniz ayarları bulmak için kaydırma çubuğunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, dinlenme süresinin dolması gereken zamanı seçebilirsiniz. Göz dinlendirme sıklık seviyesini değiştirebilir ve sesli hatırlatıcıları için sesi etkinleştirebilirsiniz.

Gözleriniz Artık Daha Az Yorulacak

Iris Pro sayesinde ekran görüntüsünde değişiklikler yaparak gözlerinizin sağlığını gerektiği şekilde koruyabileceksiniz.  Yazılımı kullanmak çok basittir ve gözlerinizi dinlendirme sürelerini belirlemenize izin verir.

Desteklenen İşletim Sistemleri

Windows XP, Vista, 7, 8 / 8.1 ve 10 (32-64-bit), Mac OS 10.10 ve daha üst sürümleri destekler…

Program Sürümü:  v0.9.0.2

İndirme Boyutu: 36 MB

Daniel Georgiev tarafından geliştirildi

KAMPANYA

Iris Pro ile Gözleri Koruyun [PC ve Mac için] Kampanya yazısı ilk önce Profesyonel İndir - Tam Sürüm Orjinal Programlar İndir üzerinde ortaya çıktı.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Iris Pro, Kampanya]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU