26 Nisan 2017 Çarşamba

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Google Chrome tarayıcısında dosya indirme hatalarını düzeltme

Google Chrome tarayıcısında dosya indirme hatalarını düzeltme

Gözatma sırasındaki hatalar, tüm web tarayıcılarında oldukça yaygındır. Bununla birlikte, her hatanın arkasında bir teknik taraf ya da bunun olmasını sağlayan bir aksaklık olduğunu anlamamız gerekir. Tüm popüler tarayıcılarla ilgili en yaygın hataları gidermek için çaba gösteriyoruz. Bu sefer, Google Chrome'da toplanan dosya indirme hatalarını düzeltme yöntemini anlatacağım.

Özellikle acele ediyorsanız ve önemli bir eki veya başka bir dosyayı indirmek istiyorsanız hata oldukça rahatsız edicidir. Bu sorun, yeni uygulamalar, temalar, uzantılar veya diğer uzantılara sahip dosyalar indirmeye çalıştığınızda da devam ediyor. Aşağıda, genellikle Chrome tarayıcılarını rahatsız eden hataların listesi ve aynı hatayı nasıl çözebileceğinizle ilgili kısa bir bilgi verilmektedir.

Chrome Yükleme hataları

Bu Chrome tarayıcı indirme hatalarından herhangi birini alırsanız, bu yazı dosyaları engellemenin nasıl yapılacağını ve bir Windows PC'de bu indirme hatalarını düzeltmeyi gösterecektir:

  • Virüs taraması başarısız oldu veya virüs algılandı hatası
  • Engellenmiş İndir
  • Dosya hatası yok
  • Yasak hata
  • Disk Tam hatası
  • Ağ Başarısız Hata

Söylemeye gerek yok, internete bağlı değilseniz hiç bir şey işe yaramaz, bu nedenle ilk adım daima bağlantınızı kontrol etmeyi içermelidir. İnternet bağlantınızın çalıştığını kontrol edin, tarayıcı önbelleğinizi temizleyin ve tekrar deneyin. Ayrıca, " Devam Et " i tıklatarak dosyayı indirmeye devam etmeye çalışın . Başka bir yol ise, bir zaman aralığından sonra indirme işlemini denemek ve devam ettirmektir.

Virüs taraması başarısız oldu veya virüs algılandı hatası

Virüs tarama yazılımınızın indirme işlemini engellediği açıktır; virüsten koruma aracını açabilir ve dosyanın neden engellendiğini inceleyebilirsiniz. Yine de başka bir olasılık, Windows Ek Yöneticisi'nin karşıdan yüklemeye çalıştığınız dosyayı zaten kaldırmış olmasıdır . İndirme tercihleri ​​için Windows Internet güvenlik ayarlarınızı kontrol edin.

İndirilenler Engellendi

Bu, belirli web siteleri ve dosya indirmeleri ile kalıcı olan başka bir garip meseledir. Windows'da, bu sorun genellikle Windows Ek Yöneticisi indirmeye çalıştığınız dosyayı kaldırdığında veya dosyanız Windows Internet güvenlik ayarları tarafından engellendiğinde ortaya çıkar.

Dosya hatası yok

Bu basit bir şey, demek ki artık web sitesinde barındırılmayan bir içeriği indirmeye çalışıyorsunuz. Yine, bu durumda, web sitesi sahibine başvurmayı deneyebilir veya başka bir alternatif site bulmaya çalışabilirsiniz.

Yasak hata

Yasak Hata, dosyayı sunucudan indirmek için yeterli izninizin olmadığını söyleyen sistemin bir yoludur. Bu, intranetlerde çok yaygın olan bir şeydir ve indirmeye erişiminiz yoksa. Karşıdan yüklemeye erişiminiz olması ve yine de erişememesi durumunda IP'nizin web sitesi tarafından engellenmediğinden emin olun.

Disk Tam hatası

Doğrudan doğrudan bir hata, bilgisayarınızdaki bazı öğeleri silmenizi veya yalnızca çöp kutusunu temizlemenizi önerir.

Ağ Başarısız Hata

Bu hata, genellikle Chrome Web Mağazası'ndan herhangi bir şey kaydetmeye çalışırken kırpar ve genellikle kurulumu engelleyen istenmeyen bir yazılımdan kaynaklanır. İstenmeyen yazılımı kaldırabilir ve yüklemeyi bir kez daha deneyebilirsiniz, alternatif olarak, şahsen, Güvenlik Duvarınızın kontrol etmenizi öneririm.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Google Chrome, tarayıcı, dosya indirme, hata]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU