14 Nisan 2017 Cuma

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Windows 10'da Aynı Programın Birden Çok Sürümünü Çalıştırma

Windows 10’da Aynı Programın Birden Çok Sürümünü Çalıştırma

Bazı kullanıcılar o kadar çok görevlidir ki, birlikte veya paralel olarak yapılması gereken her şeye ihtiyaçları vardır. Windows 10, bu tür kolaylığı getirebilir. Artık aynı programın birden fazla sürümünü aynı anda çalıştırabilirsiniz.

Bu sizi üretken hale getirebilir ve zaman kazandırır. Microsoft Office programı, basitçe CTRL + N tuşlarına basarak pencerelerinin birden fazla örneğini açmak için kolayca kullanılabilir; bu, sözcük, excel veya başka herhangi bir MS Office Yardımcı Programı için yeni bir pencere açar. Ancak bu Skype ve diğer programlara uygulanmaz. Skype’ın ve diğerlerinin birden çok sürümünü nasıl çalıştırabiliriz, aşağıda, Windows 10’da aynı programın birden fazla sürümünü çalıştırabileceğinizi öğreniriz.

Farklı Kullanıcı Kimlik Bilgileri ile Çalıştır

Sisteminizde aynı işletim sistemini kullanabilmek için birden fazla hesap oluşturabilirsiniz. Bir kullanıcı bir programı açtığında bir örnek oluşturur ve Görev Yöneticisi’nde Ayrıntılar sekmesinde hangi kullanıcının o programı kullandığını gösterecektir.

Yeni kullanıcı nasıl oluşturulur, sadece Ayarlar / Hesaplar / Aile & Diğer Kişiler / Diğer Kullanıcılar bölümüne gidin. Ve bir sonraki adımları takip edin.

Ve Microsoft Hesabı eklemeden kullanıcı ekleyin. Bunun için “Bu bilgisayara başka birini ekle” tıklayın. Kullanıcı adı ve şifre ekleyin. Bunu tamamladıktan sonra yeni kullanıcı oluşturulur.

Ancak aynı programın birden fazla örneğini kullanmak için farklı hesaplar arasında tekrar tekrar geçiş yapmak biraz sıkıcı ve yumuşak olacaktır. Bununla panik yapmayın, çünkü aynı programı farklı kullanıcılarla, kullanıcı hesaplarını değiştirmeden birden çok sürümünü kullanabilirsiniz.

Ardından, kullanmak istediğiniz hesapın kullanıcı adını ve şifresini girmenizi ister.

Ve sonra kullandığınız mevcut Skype uygulaması altında Skype’ın yeni penceresi oluşturulacaktır. Aynı, birden çok örnek olarak kullanmak istediğiniz diğer programlarla aynıdır.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, Program]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU