23 Nisan 2017 Pazar

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Windows 10 Cloud donanım özellikleri

Windows 10 Cloud donanım özellikleri

Microsoft, 2 Mayıs 2017 tarihinde New York City ekinliğinde açıklayacağı Windows 10 Cloud işletim sisteminin özellikleri sızdı..

Windows 10 Cloud, eğitim piyasasındaki Google Chromebook’ları kullanmak için belirli bir amaçla kurulmuş olan Windows 10’un yeni bir sürümünü sunuyor. Eğitim Microsoft için önemli bir alandır ve Redmond devi Windows 10 Cloud ile eğitim endüstrisini fırtınayla geri almayı planlıyor.

Şimdiye kadar Windows 10 Cloud hakkında bildiğimiz her şey budur.

Bu Windows 10 sürümü ile diğer sürümler arasındaki en büyük fark, Windows 10 Cloud’un tüm uygulamalar ve oyunlar için Windows Mağazası’na kilitlenmesidir. Bu, web’den program indirmenin, bu Windows sürümü üzerinde çalışmayacağı anlamına gelir; çünkü Windows 10, Windows Mağazasından değilse, yalnızca yazılımı yüklemeyi reddedecektir.

Windows 10 Cloud’da bu işlevi kapatmanın hiçbir yolu yoktur, çünkü ek güvenlik için özel olarak tasarlanmıştır. Daha sonra Windows Store’un dışından programları yükleyebilmenizi sağlayan Windows 10 Pro’ya yükseltebilirsiniz, ancak artık Windows 10 Cloud olmayacaktır.

Windows 10 Cloud donanım özellikleri

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, Cloud, donanım, özellik]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU