26 Nisan 2017 Çarşamba

PROGRAM TAVSİYESİ : Windows 10/8/7 için en iyi ücretsiz Proxy yazılımı

Windows 10/8/7 için en iyi ücretsiz Proxy yazılımı

İnternet Sansürü bu günlerde yaygınlaştı. Bazı web sitelerine erişmenizi istemeyen işvereniniz olabilir. Proxy yazılımı zaten insanların sansürün üstesinden gelmeyi kolaylaştırdı. Ayrıca, vekiller Internet’te sizi anonim hale getirebilir, böylece bağlantıları daha güvenli ve özelleştirebilirler. Fakat proxy yazılımı, internet bağlantınızı harici bir sunucu ile yönlendiren bazı yazılımlarla ilgili değildir. Windows PC için kullanılabilen ücretsiz proxy yazılımlarından bazılarına bir göz atalım.

Windows PC için proxy yazılımı

UltraSurf

UltraSurf , engellenen içeriğe erişmenizi sağlayan popüler bir proxy yazılımıdır. İnternetin ağır sansürlendiği Çin gibi ülkeler için tasarlandı. Araç tamamen kimliğinizi gizleyebilir ve internette gizliliğinizi koruyabilir. Ve bu aracı kullanarak engellenen veya erişilemeyen içeriğe erişebilirsiniz.

CCProxy

Geleneksel proxy servisi sağlayıcılarının aksine, CCProxy kendi proxy sunucunuzu oluşturmanızı sağlar. Internet’i LAN üzerinden paylaşmanıza ve bu şekilde kontrollü bir şekilde paylaşmanızı sağlar. CCProxy, DSL, dial-up, optik fiber, uydu, ISDN ve DDN bağlantılarıyla çalışabilir. LAN’ınızdaki farklı kullanıcılar için hesaplar ve gruplar oluşturmanıza olanak tanıyan bir hesap yönetim sistemi sunar.

UProxy

UProxy , Google Chrome ve Firefox için kullanılabilen bir web tarayıcı uzantısıdır. UProxy internetinizi bir başkasıyla paylaşmanızı ve her iki bilgisayar arasında bir VPN tüneli oluşturmanızı sağlar. Bilgisayarınızın servis sağlayıcı olarak görev yaptığı yerde kendi VPN hizmetinizi oluşturmanızı sağlar. Tek yapmanız gereken, bilgisayarınızı sansürsüz ve güvenilir bir internet bağlantısına bağlamak ve ardından internete her yere özgürce bağlanmanızdır.

Acrylic DNS Proxy

Acrylic DNS Proxy internet bağlantınızı hızlandırmak için potansiyel olarak kullanılabilen ücretsiz bir proxy yazılımıdır. Bu araç temel olarak ne yapar, yerel bir makinede sanal bir DNS sunucusu oluşturur ve web sitesi adlarını çözmek için kullanır. Bunu yaparak, alan adlarının çözümlenmesi için harcanan süre önemli ölçüde azaltılır ve web sayfası yükleme hızı artar.

KProxy

KProxy çevrimiçi olarak kullanılan anonim bir proxy servisi. Engellenmiş içeriğe kProxy web uygulamasını kullanarak doğrudan erişebilirsiniz veya Windows aracısını da indirebilirsiniz. KProxy hakkında en iyi şey, herhangi bir kurulum gerektirmediği. Her yerde, her yerde yürütülebilen taşınabilir bir uygulamadır.

Psifon

Psiphon , özgürce internete göz atmanızı sağlayan bir diğer popüler proxy servisi. Kurulumu ve kurulumu kolaydır ve kullanıcılara sınırsız internet erişimi sağlar. Araç, her türlü internet blokunu atlamak için kullanılabilir.

Tor Browser

Tor Browser öyle bir proxy hizmeti değil, anonim bir proxy hizmeti gibi çalışabilen bir web tarayıcısıdır. Tarayıcı, gizlilik ve güvenliği merkezileştirmiştir. Çok güvenli ve gizli, suçlular bile bunu karanlık ağa erişmek için kullanmayı düşünüyor. Tor internet sansürünü atlamak için çok yaygın ve yaygın olarak kullanılmaktadır.

SafeIP

SafeIP, bilgisayarınızın IP adresini gizlemek ve sahte olanıyla değiştirmeyi amaçlayan ücretsiz bir araçtır. Araç ayrıca Çerezler, Referer, Tarayıcı Kimliği, Wi-Fi ve DNS koruması da sağlar ve sizi kötü niyetli web sitelerinden korur. Çevrimiçi kimliğinizi gizlemek ve güvenle göz atmak için mükemmel bir araçtır.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Windows 10, ücretsiz, Proxy yazılımı]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU