17 Nisan 2017 Pazartesi

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Windows 10 Creators Güncelleştirmesine Yükseltmeyi Erteleyin

Windows 10 Creators Güncelleştirmesine Yükseltmeyi Erteleyin

Birçok kullanıcı Windows 10 Creators Güncelleştirmesine yükseltme işlemini ertelemek istiyor. Bunun için birçok nedeni vardır. Çoğu kullanıcı, mevcut ayarlarını bozmak istemiyor ve Özel Ayarlarının Oluşturucu Güncellemesi tarafından bir daha sıfırlanmasını istemiyor. İşte, yükseltmeyi Windows 10 Creators Update’e ertelemenin resmi yolu.

Windows 10, kullanıcının işletim sistemine gelen güncelleştirmeleri ertelemesine izin verir. Bu seçenek, Windows 10 Creators Güncelleştirmesini geciktirmek için kullanılabilir . İşte nasıl yapıldığı.

Ayarlar uygulamasını açın.

Güncelleme ve güvenlik / Windows Update’e gidin.

Sağda, Gelişmiş seçenekler‘i tıklayın.

Bir sonraki sayfada, aşağıda gösterildiği gibi özellik güncellemelerini erteleme seçeneğini etkinleştirin

Bu kadar.

Özellik güncelleştirmelerini ertele seçeneğini etkinleştirdiğinizde , Güncelleme Kanalınızı Geçerli Şubeden Geçerli İş Şube’sine geçirir. Mevcut Şube’den farklı olarak, İşletme için Mevcut Şube, kamuya açıklanmaz yeni özellik güncellemeleri almaz. Bu Yeniden Dağıtım Modeli nedeniyle Current Şube İşbirliği’ne gönderilen güncellemeler daha parlak ve dengelidir. Bu nedenle, Windows 10 Creators Update’in bilgisayarınıza yüklenmesinden önce ek süre alacaksınız.

Özellik güncellemeleri, Şu andaki İş Şube’sinde en az dört ay ertelenmektedir. Bu seçeneğin Windows 10 Ev sürümleri için mevcut olmadığını unutmayın.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, Creators Güncelleştirmesi]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU