14 Nisan 2017 Cuma

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Windows 10 Media Creation Tool'u indirin

Windows 10 Media Creation Tool’u indirin

Microsoft’un en yeni OS olan Windows 10 , birçok yeni özellik ve seçenek ile birlikte geliyor ve mevcut Windows 7 ve Windows 8.1 kullanıcılarına ücretsiz bir yükseltme olarak sunuldu.

Windows 10 Media Creation oluşturma aracı hazır. Media Creation Aracı, Windows 10’u ISO veya USB sürücüsü medyasına indirmenize yardımcı olur. Bunu, Windows 7 ve Windows 8.1 üzerinde çalışan bir PC’yi yükseltmek için de kullanabilirsiniz . Windows 10 Media Creation Tool tam olarak nedir ve onu nasıl indirebilirim? Bu yazıda bu araçla ilgili ayrıntıları ve Media creation Tool’u kullanarak Windows 10’u nasıl indireceğimizi paylaşacağız.

Windows 10 Media Creation Tool , kullanıcıların Windows 10’u bilgisayarlarına indirip kurmalarını sağlar. Bu aracı Windows 10’u temiz yüklemek veya yükseltmek için kullanabilirsiniz. Bu aracı, Windows 10 Home, Windows 10 Home N, Windows 10 Ev Tek Dili, Windows 10 Pro ve Windows Pro N için ISO oluşturmak için kullanabilirsiniz.

Bu aracı kullanarak da bir ISO oluşturabilirsiniz. Araç hem 32 bit hem de 64 bit sürümlerde gelir. Bu sayfayı açın ve aracı indirmek için bağlantıyı görebilirsiniz.

İndirildikten sonra, exe dosyasını çalıştırın ve PC’yi yükseltmeyi veya Kurulum ortamı oluşturma seçeneğini belirlemeniz için terfi ettirileceksiniz.

İlk adımda, şartları kabul etmeniz ve daha sonra başka bir PC için Kurulum medyası oluştur’u seçmeniz ve ardından sonraki seçeneğini tıklamanız gerekir.

Listeden dil ve mimari ile birlikte Windows 10 sürümünü seçebilir veya PC’niz için önerilen seçeneği kullanabilirsiniz.

Bu adımda, önyüklenebilen ve en az 4GB kalem sürücüye ihtiyaç duyan medyanın USB kalem sürücüsünde olmasını isteyip istemediğinizi veya bir ISO dosyası oluşturabileceğinizi seçebilirsiniz.

Son adımda, Windows 10 Media Creation aracı Windows 10’u indirecek ve seçiminize bağlı olarak ortamı ISO veya USB sürücüsünde oluşturacaktır. Aracı kullanarak ISO dosyasını indirdikten sonra Windows 10’u ISO’dan (bir DVD’ye yazarak) yükleyebilir veya önyüklenebilir USB sürücüyü kullanabilirsiniz.

Windows 10 Media Creation Tool’u indirin

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, Media Creation Tool]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU