21 Nisan 2017 Cuma

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Eset Hidden File System Reader, tüm Rootkit izlerini kaldırır

Eset Hidden File System Reader, tüm Rootkit izlerini kaldırır

Kötü amaçlı yazılım enfeksiyonları hayal gücümüzün çok ötesine geçti. Bunlar sadece virüs ve solucan değildir; Fakat bugün onlar daha çeşitli, karmaşık ve yıkıcıdır. Bugün, birinin bilgisayarınızı bilerek bile olmadan bu bilgisayara erişebilmesi mümkündür. Örneğin, Rootkit bilgisayar korsanlarına bilgisayarınıza idari erişim sağlayabilir. Bunlar, farklı ürün türleri içinde kurulabilir ve ayrıca bir cihazı uzaktan kontrol etmek için kullanılabilir. Eset Gizli Dosya Sistemi Okuyucu aktif enfeksiyonları analiz etmek için bir adli araçtır. Windows sisteminizden Rootkit'lerin tüm izlerini kaldırmanıza yardımcı olabilir. Nasıl olacağını görelim.

Eset Hidden File System Reader (Eset Gizli Dosya Sistemi Okuyucu)

ESET Gizli Dosya Sistemi Okuyucu, komut satırından otomatik olarak çalışan kolay kullanılan bir Windows uygulamasıdır. Rootkitlerin bıraktığı tüm izlerin basit bir şekilde temizlenmesini sağlar. Bu aracın önemli özellikleri şunlardır:

1.     Yapılandırmaya gerek yok

2.     Kullanımı kolay yazılım

3.     Tüm işlemler otomatik olarak gerçekleştirilir

4.     Etkilenen dosyaların çoğunu tanımlar ve temizler

5.     Minimum CPU ve RAM Tüketimi

Eset Hidden File System Reader Tarafından Alınan ve Kaldırılan Tehditler

  • TDL3 and modifications
  • TDL4 and modifications
  • Sirefef (ZeroAccess)
  • Goblin (XPAJ)
  • Olmasco
  • Rovnix.A
  • Rovnix.B
  • The Flame

Eset Hidden File System Reader nasıl çalışır

Eset Hidden File System Reader indir

Resmi ana sayfasından Eset Hidden File System Reader indirin. İşletim sisteminizi seçin. Eset Hidden File System Reader buradan indirin

Kurulum

Kurulum gerektirmez. Yürütülebilir dosyayı bilgisayardaki özel bir dizinde bırakmanız yeterlidir ve çalıştırmak için tıklamanız yeterlidir.

Nasıl çalışır

Yazılım, çalıştırılabilir dosyayı çift tıklatarak veya Komut İstemi iletişim kutusundan çalıştırarak çalıştırılabilir. Bu, tarama ve kaldırma işlemini hemen başlar ve bu da tehdide bağlı olarak bitirmek biraz zaman alabilir.

Günlük bilgilerini görüntüle

Kullanıcı günlük bilgilerini Eset Hidden File System Reader ile aynı yerde oluşturulmuş düz metin bir belgede görüntüleyebilir. Rapor, tarama başlangıç ​​zamanı, işletim sistemi, sürücü adları, sektör başına baytlar ve boyutlar hakkında ayrıntılı bilgi verir.

Minimum CPU ve RAM tüketimi

Bu yazılımı kullanırken en az CPU ve RAM tüketimi fark ettik, bu nedenle kullanıcıların normal aktivitelerini bilgisayarda devam etmelerini sağlar. Test sırasında herhangi bir hata diyaloğu görülmedi ve ayrıca araç dondu veya çökmedi.

Eset Hidden File System Reader, Rootkit izlerini etkili bir şekilde saptamak ve ortadan kaldırmak için kullanılabilecek en kolay ve en basit yöntemlerden biridir. Ve bu araçla ilgili en iyi şey, kullanıcılara herhangi bir yapılandırma ve kullanıcıya sınırsız özgürlük veren parazit girilmemesidir.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Eset, Hidden, File System, Reader, Rootkit]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU