30 Nisan 2017 Pazar

OFİS ÇÖZÜMLERİ : Office 365 Lisansını bir bilgisayardan birine aktarma

Office 365 Lisansını bir bilgisayardan birine aktarma

Office 365, Microsoft’un size masaüstünüzde Microsoft Office uygulamaları paketi sağlayan bir ürünüdür. Office 365 için farklı planlar vardır ve Planınızı temel alarak Office’i PC’lere, tabletlere ve akıllı telefonlara yükleyebilirsiniz. Örneğin, Office 365 eviniz varsa, 5 bilgisayara veya Mac’e, 5 akıllı telefona ve 5 tablete yükleyebilirsiniz. Ancak, yeni kurulum için cihazlarınız biterse, mevcut bir yükü aktarabilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Bir yüklemeyi devre dışı bıraktığınızda, Office uygulamaları salt okunur moda geçer ve bunları düzenleyemezsiniz. Onlar yalnızca görüntüleyebilir ve yazdırabilirler. Ancak, bir bilgisayarınızı devre dışı bıraktıktan sonra başka bir bilgisayarda yeni bir yükleme yapabilirsiniz. Dolayısıyla PC’deki tüm 5 yüklemeyi bitirdiyseniz ve yeni bir PC’ye kurmak istiyorsanız, bir yüklemeyi kaldırmanız gerekecektir. İşte Office 365’i bir bilgisayardan diğerine aktarmak.

İlk adım, Hesabım sayfasına gidip Yükle’yi seçin.

Burada, hesabınıza Office 365’in yüklü olduğu tüm bilgisayarları göreceksiniz. Şimdi, kaldırmak veya devre dışı bırakmak istediğiniz PC’yi görün ve yanındaki yüklemeyi devre dışı bırak bağlantısına tıklayın.

Web sayfası, devre dışı bırakmadan önce bir onay isteyecektir. Devre Dışı Bırak düğmesini tıklattığınızda, Office 365 lisansı PC’den kaldırılır.

Bir yüklemeyi devre dışı bıraktıktan sonra belgeleri yine de görüntüleyebilir ve yazdırabilirsiniz, ancak bunları düzenleyemez veya yeni belgeler oluşturamazsınız. Bu şekilde, lisanslardan bir PC’yi serbest bırakabileceksiniz ve bu nedenle başka bir bilgisayara kurabilirsiniz.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags OFİS ÇÖZÜMLERİ]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU