30 Nisan 2017 Pazar

PROGRAM TAVSİYESİ : Ücretsiz Windows Thumbnail önbellek temizleyici yazılımı

Ücretsiz Windows Thumbnail önbellek temizleyici yazılımı

Küçük resim Veritabanı Temizleyici bir olan ücretsiz bir Windows küçük resim önbellek temizleyici yazılım. Windows küçük önbelleklerinin depolandığı Windows dizinini (alt dizinler dahil) taramanızı sağlar. Bundan sonra, Dosya Gezgini’nin resim küçük önbelleklerini temizleyebilirsiniz (masaüstünü ve diğer klasörleri içerir) ve Windows, resim küçük resimlerinin yeni ön belleğini yeniden oluşturacaktır. Seçilen tüm dizinlerin tümünü veya yalnızca küçük resim önbelleklerini temizlemek isteyip istemediğinizi de seçebilirsiniz.

Windows, küçük önbelleklerini temizlemek için dahili bir Disk Temizleme aracı da sağlar; ancak görüntü minik resimlerinin önbelleğini siliyor. Bu nedenle, bu yazılım kullanışlıdır, çünkü tüm dizinlerin küçük önbelleklerini veya yalnızca seçili dizinleri veya klasörleri temizlemek istiyorsanız size seçim hakkı verir. Ayrıca, küçük önbelleklerin depolandığı klasörlerin, önbellek boyutunun ve tarihin yolunu görmenizi sağlar.

Yukarıdaki ekran görüntüsünde, farklı klasörlerde küçük resim önbelleklerinin bulunduğu yazılımın ana arayüzünü görebilirsiniz.

Bu Ücretsiz Windows Thumbnail Önbellek Temizleyici Yazılımı Nasıl Kullanılır?

Bu yazılımın zip dosyasını almak için bu bağlantıyı tıklayın . Taşınabilir yazılımdır ve .NET Framework 2.0’ın çalışması gerekir. Sadece zip dosyasını ayıklayın ve daha sonra arabirimini açmak için ThumbsCleaner uygulama dosyasını çalıştırın.

Sadece dört seçeneğin bulunduğu basit bir arayüze sahiptir:

  • Görüntü küçük resim önbelleğinin depolandığı dizinin yolunu girmek için Gözat düğmesine basın.
  • Tam yolu eklemek zorunda değilsiniz. Tüm küçük resim önbelleklerini bulmak istiyorsanız, o zaman “C:\” değerini girin, bu genellikle Windows sürücüsüdür.
  • Alt dizinleri dahil et seçeneğini kullanın. Farklı klasörlerin tüm küçük resim önbelleklerini alabilmeniz için bu seçeneği açmanız gerekir.
  • Aramaya Başla düğmesini tıklayın.
  • Aramayı Durdur düğmesi ile aramayı duraklatın.

Şimdi, küçük resim önbellek dosyalarının toplam sayısına ve toplam önbellek boyutuna bağlı olarak biraz zaman alabilecek aramaya başlayabilirsiniz. Arama tamamlandığında, resim kük önbellek içeren tüm dizinlerin listesi görünür olacaktır. Bu listeden, minik önbelleklerinin temizlenmesini önlemek için bazı dizinleri hariç tutabilirsiniz.

Her şey bittiğinde, sen tıklayabilirsiniz Temiz görüntü küçük önbelleği silmek için düğmeye. Temizleme işlemi gerçekten hızlıdır ve yalnızca bir saniye sürer.

Bu yazılımı çok beğendim, çünkü kullanımı çok kolay ve küçük önbellek temizlemek için yalnızca birkaç fare tıklaması gerekiyor. Görüntü küçük önbellek Windows tarafından otomatik olarak oluşturulur, böylece kullanıcılar küçük resim görüntüleme moduyla doğrudan görüntü önizleyebilir. Ancak, görüntü minyatür resimleri bozuksa ya da bazı görüntüler için düzgün çalışmıyorsa, küçük resim önbelleklerini temizlemek yararlı olabilir.

Thumbnail Database Cleaner indir

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Ücretsiz, Windows, Thumbnail, önbellek, temizleyici, yazılım]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU