23 Nisan 2017 Pazar

CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ : Android için En iyi 5 Gmail Uygulaması

Android için En iyi 5 Gmail Uygulaması

Resmi Gmail uygulaması, e-postaları kontrol etmek için en çok kullanılan istemci olmasına karşın, Play mağazasında Gmail için kullanabileceğiniz gerçekten iyi bir üçüncü taraf e-posta istemcileri bulunur. Bu üçüncü taraf uygulamaları, varsayılan Gmail uygulamasıyla karşılaştırıldığında daha fazla özellik ve araç sunar.

Bu uygulamalardan herhangi birini kullanmaya başlamadan önce, Gmail hesabınızda POP / IMAP erişimini etkinleştirdiğinizden emin olmanız gerekir. Bunu Gmail’deki ayarlara gidip etkinleştirebilirsiniz. Yani burada en iyi Gmail müşteri listesi Android Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

1. myMail

MyMail, Gmail de dahil olmak üzere e-posta hizmetlerinin çoğunu destekleyen popüler üçüncü taraf e-posta istemcilerinden biridir. Hızlı, hafif ve mobil uyumlu arayüzü ile gelir. Posta hesabınız için özelleştirilebilen gerçek zamanlı itme bildirimleri sağlar. Posta kutunuzu işaretleme, spam gönderme veya mesajlarınızı silmek yoluyla da organize edebilirsiniz. Uygulama, özelleştirilmiş imza oluşturma seçeneği sunar ve e-postalarınızı kontrol etmek için iyi bir arayüz sunar. Akıllı telefonlarda ve tabletlerde de desteklenir.

2. VMware Boxer

Boxer, e-postalarla uğraşmak için bir takım araçlar sağlayan başka bir kullanışlı uygulamadır. İnsanlara gerçek bir yanıt vermeden onu gördüğünüzü bildirecek şekilde, bir hızlıca kaydırarak, anında otomatik yanıt göndererek, yapılacaklar listesine e-posta ekleyebilir ve gelen iletileri ‘beğenebilirsiniz. Boxer, en güzel özelliği hesap renklerini seçme, konuşma dizini oluşturma gibi özellikleri açma / kapama becerisi ve çok daha fazlasıyla kendi deneyimlerinizi oluşturmanıza olanak tanır. Boxer ayrıca, verilerin güvenli ve şifreli olmasını sağlamak için e-postanızın bir şifre veya PIN ile güvenliğini sağlamak için bir seçenek sunar.

3. WeMail

WeMail, e-postayla ilgili başka bir ücretsiz uygulamadır ve uygulamanın özelliklerinden birisi, belirli bir gönderenden gelen e-postaları birleştirme yeteneğidir. E-postaları gönderen tarafından otomatik olarak düzenleyerek gelen kutunuzun boyutunu% 50 oranında azaltır. Ayrıca, deneyim gibi daha basit sohbetlerde e-postaları düzenler.

4. Microsoft Outlook

Microsoft Outlook, Android için piyasaya sunulan e-posta istemcilerinden biridir ve neredeyse tüm e-posta hizmetlerini desteklemektedir. Önemli mesajlarınızı en başta görüntüleyen, hareketleri hızlıca kaydırın ve akıllı filtreleri içeren, odaklanmış bir gelen kutusuyla sorunsuz gelen kutusu yönetimi ile gelir. Ayrıca Word, Excel ve PowerPoint entegrasyonları ile birlikte gelir.

5. Newton Mail

Newton, e-postalarınızı, Okundu bildirimi, Ertele, Daha Sonra Gönder, Gönderiyi Geri Al, Gönderen Profili, Bağlı Uygulamalar ve daha pek çok özelliği Android telefon, tablet ve Giysi gibi özelliklerle süper şarj eden bir abonelik tabanlı hizmettir. 14 günlük deneme sürümü sunuyor ve abonelik planı yılda 49.99 dolardır. Gmail, Google Apps ve Exchange (EWS) için takvimi destekler. Uygulamalar arasında geçiş yapmadan e-postalarınızı ve takviminizi yönetebilirsiniz.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ, Android, Gmail, Uygulama]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU