22 Nisan 2017 Cumartesi

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Windows için Xvirus Anti-Malware

Windows için Xvirus Anti-Malware

Eskiden Xvirus Personal Guard olarak bilinen Xvirus Anti-Malware , Windows'unuzu kötü amaçlı yazılımlardan korumayı vaat eden bir güvenlik yazılımıdır . Amaç ana antivirüsünüzün yanında çalışıp ana güvenlik yazılımınızın kaçırabileceği zararlı yazılımları engellemek için ek bir güvenlik katmanı sunmak olan ikinci bir anti-malware yazılımıdır.

Xvirus Anti-Malware

Xvirus ücretsiz bir güvenlik aracı olarak tasarlanmıştır ve özgür politikayı gerçekten takip etmektedir. Aracı tamamen ücretsizdir, limit yoktur, hiçbir reklam yoktur ve reklam yazılımıdır. Her ne kadar, çoğunuz sizin ihtiyaç duymayacağınız ek özellikler ile birlikte ücretli bir sürüm mevcut.

Xvirus Anti-Malware, dosya sistemini, ağı ve sistemi eşzamanlı olarak izleyebilen çoklu kalkanlarla birlikte gelir. Gerçek zamanlı koruma, klasik antivirüs üzerindeki güvenliği arttırır.

Program bilgisayarda yapılan tüm değişiklikler kötü niyetli etkinlikler izlenir. Kalkanlar ana pencerenin kendisinden kolayca etkinleştirilebilir devre dışı bırakılabilir.

Bilgisayarınızı da tarayabilirsiniz. Üç farklı tarama türü var. Bunlar 'Hızlı Tarama', 'Tam Tarama" ve 'Özel Tarama'. Taramanızı ihtiyacınız olana ve tarama sırasında kapatılacak dosyalara göre özelleştirebilirsiniz.

Program aynı zamanda hızlı bir şekilde sağ tıklama bağlamında bir dosya ya da klasörü tarama seçeneği de ekliyor . Yazılım tarafından taranan ve bildirilen herhangi bir dosya doğrudan silinebilir veya karantinaya taşınabilir.

Tüm temel ve ileri düzey ayarları kişiselleştirebilirsiniz. Taranacak maksimum dosya boyutunu veya tarama zamanlayıcı ayarını değiştirebilirsiniz. Ayrıca, bir tehdit bulunduğunda gerçekleştirilecek eylemi değiştirebilirsiniz.

Diğer koruma ile ilgili ayarlar da değiştirilebilir. Taramalı buluşsal yöntemler etkinleştirilebilir / devre dışı bırakılabilir. Yalnızca yürütülebilir-yalnızca taramayı etkinleştirmek için kullanılabilen bir seçenek de vardır. Program, başlangıç ​​girişlerini izleyebilir ve bilgisayarınızda çalışan şüpheli komut dosyalarını algılayabilir.

Xvirus Anti-Malware, anti-ransomware aracı olarak ikiye katlanır iddia ediyor. Herhangi bir fidye saldırısı önlemek için gerekli tüm işlevlerle birlikte gelir.

Yazılımdaki diğer bir özellik ise 'Otomatik Mod'. Otomatik modu etkinleştirdikten sonra yapmanız gereken tek şey arkanıza yaslanın ve rahatlayın. Program dosyaları silme veya onlarla birlikte gerekli işlemleri yapmakla ilgili tüm kararlarınızı alacaktır.

Xvirus Anti-Malware iyi bir araç gibi görünüyor, ancak bir Portekizli şirket tarafından geliştirilmiş olması dışında, onun veya şirketinin pek bilinmiyor. Xvirus Anti-Malware kontrol etmek isterseniz, ana sayfasından tüm bilgileri alabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz bir Xvirus Personal Firewall da sunuyorlar.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Windows, Xvirus, Anti-Malware]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU