12 Nisan 2017 Çarşamba

CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ : Android için 5 En İyi Android 7.0 Nougat Launchers

Android için 5 En İyi Android 7.0 Nougat Launchers

Google , geçen yılın sonlarına doğru en yeni Android sürümü olan Nougat’ı veya Android 7.0 sürümünü piyasaya sürdü . Bu güncelleme, geliştirilmiş yeni UI ve yeni özellikler getiriyor. Ancak şu an itibariyle çok fazla sayıda telefonun Android Nougat güncellemesi yok. Şu an için güncelleme OEM’lerin çoğu tarafından test edildi ve bu yılın ilerleyen saatlerinde piyasaya sürülecek. Dolayısıyla, telefonunuzda Android Nougat UI’nın tadına bakmak istiyorsanız, akıllı telefonlarınızda üçüncü taraf başlatıcısı uygulamalarını denemelisiniz. Bu Android 7.0 Nougat başlatıcıları, mevcut Android sürümlerine hemen hemen aynı kullanıcı arabirimi ve özelliklerini sunar.

Oyun mağazasında bulunan Android 7.0 Nugg rampalarının listesi.

Nougat Launcher

Nougat Launcher, birçok gelişmiş özelliklere sahip bir Android 7.0 Nougat tarzı başlatıcısıdır ve Android 4.1+ cihazlar için kullanılabilir. Android yerel deneyimini elde edebilirsiniz, bununla birlikte pek çok gelişmiş kullanışlı özelliklere sahip olursunuz. Ayrıca temaları ve simgeleri destekler ve çekmece stilini de özelleştirebilirsiniz. Uygulamada jestler için de destek var.

Başlatıcının diğer özellikleri gizlilik için uygulamaları gizlemek veya kilitlemek için yeteneği içerir.

N Launcher

N Launcher, en son Android 7.0 Nougat’a dayanıyor ve Android 4.1+ cihazları destekliyor. Android 7.0 Nougat tarzı animasyon ve tasarıma sahip daha hafif ve hızlı bir fırlatma uygulaması. Ayrıca AZ scrollbar ile dikey stil uygulama çekmecesi ile birlikte gelir. Ayrıca Nugat tarzı widget’ları ve uygulama çekmecesi simgesini de destekliyor. Başlatıcı ayarlarında simge boyutunu, düzenini ve renklerini de özelleştirebilirsiniz.

Nougat Launcher

Nougat Launcher, başka bir özel Android 7.0 Nuga Launcher’dır ve en yeni Android N Launcher’ın yeni kullanıcı arayüzünün ve özelliklerinin çoğunu da paketlemektedir. Özelleştirmek için seçeneklerle birlikte Android N tarzı başlatıcının yeni görünümü ile birlikte gelir. Şeffaf Nougat App Çekmecesi ile birlikte gelir ve ayrıca yeni Nougat Klasörleri ve eski klasör önizleme stili seçenekleri için destek sağlar.

IN Launcher

Launcher’da bir çok özelleştirme seçeneği de barındıran başka bir kullanışlı Android 7.0 stili başlatıcı var. 1000’ler temalar ve simgeler desteği ile serin ve modern bir başlatıcı. Son zamanlarda kullanılan uygulamalarla birlikte Android 7.1 tarzı dikey çekmece ile birlikte gelir. Üç çekmece stili için de destek var, seçiminiz var. Uygulama, hızlı bir şekilde uygulamaları bulmak için bir çekmece içerisinde az kenar çubuğu desteği de sağlıyor.

Nougat UI (Beta)

Diğer başlatıcı uygulamalarının aksine, bu beta sürümündedir ancak bir sürü özellik barındırmaktadır. Android Nougat’ta şeffaf özel durum çubuğu ve perde bildirimleri gelir. Başlatıcı oldukça Pixel başlatıcısı benzer ve birçok UI özellikleri benimser.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ, Android, Nougat Launchers]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU