21 Nisan 2017 Cuma

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Android Telefonlar ve Tablet'lerden Silinmiş Fotoğraflar, Kişiler, Videolar Nasıl Kurtarılır - Android için iSkysoft Toolbox

Android Telefonlar ve Tablet’lerden Silinmiş Fotoğraflar, Kişiler, Videolar Nasıl Kurtarılır – Android için iSkysoft Toolbox

Fotoğraflarımızdan ve videolardan temas ve mesajlara kadar tüm değerli bilgilerimizin bu telefonlarda saklandığı akıllı telefonun çağında yaşıyoruz. Akıllı telefon kullanıcılarının çoğunluğu bugün, Google’ın tüm popüler işletim sistemi olan Android’i kullanıyor. Bununla birlikte, yanlışlıkla silinmesi veya akıllı telefon veya SD karta fiziksel olarak zarar verilmesi gibi bir aksilik, tüm fotoğraflarınızın, kişilerin, belgelerinizin ve videoların cihazdan beklenmedik bir şekilde silinebileceği anlamına gelebilir. Bu korkunç bir şey olur, özellikle de bu değerli dosyaların birinin yedek kopyası veya kopyası yoksa. Bu yazıda, bilgilerinizi kurtarmaya yardımcı olan en iyi araçlardan birine göz atacağız – iSkysoft Toolbox

En iyi Android Veri Kurtarma Aracı – iSkysoft Toolbox

en güvenilir araçlardan biri Android veri kurtarma iSkysoft Toolbox. Araçta, fotoğraflarınızı, videolarınızı, rehberlerinizi, dokümanlarınızı, çağrı günlüklerinizi, mesajlarınızı ve diğer silinmiş dosyaları dahili depolama alanınızdan ve SD kartınızdan kurtarmanıza yardımcı olacak bir dizi güçlü özellik bulunmaktadır. Veri kurtarma için en güvenli ve etkili araçlardan biri olarak kabul edilir ve veri kaybı nedeninin ne olabileceğine bakılmaksızın size yardımcı olabilir.

Android iSkysoft Toolbox cihazınızda: Kazayla Silinme, Rooting Error hatası, ROM Flashing, Sistem Çökmesi, Kilitli ve Parolayı Atla ve Fabrika Sıfırlaması gibi aşağıdaki senaryoları destekler (veri bozulmasına veya silinmesine neden olabilir). Pek çok senaryonun desteği ve Sony, Samsung, Google, Motorola ve LG gibi üst düzey üreticilerin 6000’den fazla Android cihazı ile uyumluluğu sayesinde bu, belki de piyasadaki bugün bulabileceğiniz en eksiksiz veri kurtarma aracıdır.

Silinen / Kaybedilen Verileri Android Cihazlardan Doğrudan Kurtarın:

  • Android akıllı telefonunuzu veya tabletinizi masaüstü bilgisayara bağlayın. Android cihazınızda USB hata ayıklamasının etkinleştirilmiş olması gerektiğini unutmayın.
  • Masaüstünüzde iSkySoft Toolbox’u başlatın ve Veri Kurtarma’ya tıklayın.
  • Cihazınız bağlandıktan ve araç kurulduktan sonra, kurtarmak istediğiniz dosya türlerini seçin. Şu seçeneklerden birini veya daha fazlasını seçebilirsiniz: Mesajlar, Kişiler, Videolar, Belgeler, Ses, Galeri, Arama Kaydı ve WhatsApp mesajları ve ekleri. Hangi dosya türlerini kurtarmak istediğinizden emin değilseniz hepsini seçin.

  • Dosya türlerini seçtikten sonra İleri düğmesine tıklayın.
  • Artık sizin için iki seçenek sunacak Tarama Modunu seçmeniz istenecektir: Standart Mod ve Gelişmiş Mod. Standart Mod, silinen tüm dosyalar için temel bir arama yapar (daha hızlı mod). Bununla birlikte, Standart Mod ile aradığınız tüm dosyaları bulamazsanız, o zaman aygıtın derinlemesine taranmasını sağlayacak olan Gelişmiş Modu seçmelisiniz, ancak çok daha uzun sürecektir.

Kurtarılan tüm dosyaları iSkySoft Araç Kutusu ana penceresinde önizleme yapabilirsiniz. Artık bu pencereden dosyaları seçebilir ve bunları masaüstü bilgisayarınıza kaydetmek için Kurtar düğmesini tıklayabilirsiniz.

SD Kartından Silinen / Kaybedilen Verileri Geri Kazanın:

  • SD kartı bir kart okuyucuya veya akıllı telefona takın.
  • Bilgisayarınızda iSkySoft Toolbox’ı çalıştırın ve Veri Kurtarma seçeneğini tıklayın.
  • Açılan pencerede, Android SD Kart Kurtarma seçeneğini seçmek için tıklayın.

Şimdi, kart okuyucuyu bilgisayarınıza takın veya Android cihazınızı (SD kartı takılı olan) masaüstünüze bağlayın.

  • SD kartı bilgisayarınıza bağlandığında, iSkySoft Araç Kutusu penceresinde görünecektir – bunu seçin ve İleri’ye tıklayın.
  • Sonra, kurtarma işlemi için Tarama Modunu seçmeniz istenecektir. Daha az hassas ancak daha hızlı bir tarama prosedürü için Standart Mod’u seçin ve bu başarısız olursa, her zaman derinlemesine ve ayrıntılı Gelişmiş taramaya dönüşebilirsiniz. Seçtikten sonra, İleri’ye tıklayın.
  • Artık açılan pencerede kurtarılan dosyaların önizlemesini görebilirsiniz. Kurtarmayı istediğiniz dosyaları seçin ve bu dosyaları masaüstünüze kopyalamak için Kurtar düğmesini tıklayın.

Kurtarma İşlemini İyileştirme İpuçları:

Düzenli yedeklemeler almak, değerli bilgilerinizi kaybetmekten endişe duyan herkese tavsiye edilir. Bir aksilik, herhangi bir zamanda olabilir ve en iyisi için hazırlıklı olmanız en iyisidir Android cihazınızın verilerini yedeklemeniz ve güvenli ve güvenli bir off-site konumunda (örneğin Google Drive) saklanması önerilir nedeni budur.

Bununla birlikte, Android cihazınızı yedeklemek elle gerçekleştirmek zahmetli bir iş olabilir ve çoğu araç, seçici yedekleme lüksünü sunmaz (tam yedeklemeler çok fazla yer kaplayabilir). İşte burada Android Veri Yedekleme ve Kurtarma iskysoft Toolbox içinde aracı geliyor. Bu, yedekleme sürecini otomatikleştiren ve kurtarma işlemi için her şeyin hazır olduğundan emin olmak için verilerinizin zamanlanmış yedek yedeklerini yapmanıza izin veren bir araçtır.

Araç, yedekleme sürecini sorunsuz bir şekilde ele alır ve sizi ilgili tüm karmaşıklıklardan uzak tutar. Arayüzü anlamak çok kolaydır ve süreci (kullanıcı tarafında) çok basittir – yapmanız gereken tek şey hangi dosyaları yedeklemek istediğinizi ve yedeklemeyi nereye kaydetmek istediğinizi seçmektir ve hepsi bu kadar!

Sonuç

Hepimizin sahip olduğu en kullanışlı araç, akıllı telefonumuz ve hepimiz, telefonlarımızdaki bilgilerin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Fotoğraflardaki ve videolardan belge ve iletilere kadar hiçbirinin kaybolmadığından veya silinmediğinden emin olmak istiyoruz. ISkySoft Araç Kutusu Android Data Backup & Recovery aracıyla Android verilerinizi düzenli olarak yedeklemeniz tavsiye edilirken Android akıllı telefonunuzdan silinen dosyaları geri yüklemek için daima güvenli ve güvenilir iSkySoft Araç Kutusu Android Veri Kurtarma aracına yönelebilir veya tablet.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Android, Telefon, Tablet, Fotoğraf, Kişiler, Video, Android, iSkysoft, Toolbox]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU