10 Nisan 2017 Pazartesi

CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ : IMEI Numarasını Kullanarak iCloud Aktivasyon Kilidi Nasıl Açılır ????

IMEI Numarasını Kullanarak iCloud Aktivasyon Kilidi Nasıl Açılır

Akıllı telefonlar ve akıllı cihazlar hakkında konuşurken Apple, önde gelen markalardan biridir . Teknoloji alanındaki harika atılımlarıyla bizi şaşırttı. Ürettikleri cihazlar sadece teknoloji dostu değil aynı zamanda inanılmaz bir stil ifadesi olarak hizmet ediyor. Geliştirdikleri uygulamalar, piyasaya çıktıklarında hemen hemen tüm diğer markalardan çok daha büyük. Apple, akıllı telefonda görüntülü arama özelliğini tanıtan ilk şirket oldu .

Tüm bu teknolojilerden Apple, iCloud adı altında bize en gelişmiş ve güvenli bulut yazılımlarından birini verdi. iCloud elma cihazlar hemen hemen tüm otantik özellikleri anahtarıdır. Oluşturduğunuz Apple kimliğini doğrulamak için kullanılır; müzik, fotoğraflar, kişiler gibi herhangi bir Apple cihazında istediğiniz zaman erişebileceğiniz verileri kaydetmek için kullanılır. Bunun anlamı, iPhone’unuzu etkinleştirmek isterseniz iCloud aracılığıyla kilidini açmanız gerekir ancak o zaman kendi Apple kimliğinizi oluşturabilir ve telefonunuzu kullanabilirsiniz.

iCloud etkinleştirme kilidi nedir?

Bazen, telefon yabancı bir ülkeden satın alınırsa, iCloud’un kilidini açmak zorlaşır. Çünkü ülke farklı olduğunda, iCloud hesabınızı doğrulayamazsınız ve bu nedenle telefonunuzu kullanamazsınız. Ancak evet, teknoloji günümüzde çok ilerliyor ki insanlar da bunun bir yolunu bulmuşlardır. Aslında iCloud aktivasyonunun kilidini açabilirsiniz. ICloud etkinleştirme kilidini açmanın çeşitli yolları vardır. Telefonu normalde kullanmak için jailbreak yapabilirsiniz, ancak bu garantinizi boşa çıkarır. Yapabileceğiniz ikinci şey, iCloud etkinleştirme kilidini açmak için IMEI numaranızı kullanmaktır.

Fabrika Kilidini açarak iCloud kilidini açma

iPhone’unuzu daha önce kullanmış arkadaşınızdan veya diğer türde ikinci el bir telefon satın aldıysanız, veriler cihazda kalmış olabilirler. Bu, başka bir iCloud hesabı oluşturmanızı engeller ve böylece etkinleştirme işlemini kilitler. Bunun kilidini açmak için, tanıklık edilen ve yasal olan sahibinin kanıtını Apple mağazasına götürebilirsiniz. Bu yöntem resmi ve sahibinin riski altında yapılabilir.

Kanıtımı Apple yetkili satıcısına götürdükten sonra, tüm telefonları sıfırlayarak telefonda bulunan tüm verileri silinirler. Bu, ilk sahibin yasal dökümanlarıyla yapılmazsa ve cihazda bulunan verileri isteseler, hesap silinmesi gerektiğinden bulamayabilirler. Bu, iCloud etkinleştirme kilidinizin kilidini açmak için kullanılabilecek bir yoludur.

IMEI numarası ile kilidini açma

IMEI numarası, her cihaz için benzersiz olan numaradır ve herhangi bir durumda değiştirilemez veya değiştirilemez. Küçük ölçekli geliştirme şirketleri tarafından iCloud kilidini atlamak için geliştirilen çeşitli yazılımlar vardır. Portalınızda IMEI numarasını girerek sizin tarafınızdan iCloud’un kilidini açabileceğini iddia eden birçok web sitesi var. Fakat bunların çoğu ya taklittir ya da cihazınıza kötü niyetli yazılım indirirken sonunda cihazınız arızalanır. Bu web siteleri, ücretsiz olduklarını iddia ediyor ancak sahte oldukları için ücretsiz. IMEI numarasını kullanarak iCloud hesabınızın kilidini açmak için ücretsiz bir yazılım bulunmamaktadır.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ, IMEI Numarası, iCloud, Aktivasyon Kilidi]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU