16 Kasım 2014 Pazar

WEB ÇÖZÜMLERİ : Web'deki Dosyaları İnternet Kotanızı Tüketmeden Doğrudan Bulut Servisindeki Hesabınıza İndirin

SAVE WEB FILES, Web'deki herhangi bir dosyayı hiçbir aracı program, eklenti ya da uygulamaya kullanmadan, bilgisayara indirmeden ve de internet kotanızı tüketmeden doğrudan Dropbox, Google Drive, SkyDrive ve Box gibi bulut depolama servislerindeki alanlarınıza yine bulut üzerinden indirip kaydetmenizi sağlayan pratik bir servistir.



Filepicker.io API'si ile çalışan SAVE WEB FILES servisinin en güzel özelliği platform bağımsız olmasıdır. Yani ister masaüstü web tarayıcınız isterseniz de mobil cihazınızın tarayıcısı üzerinden sorunsuz bir şekilde çalışarak, internetteki dosyaları sadece URL adresini vererek doğrudan seçtiğiniz bulut depolama servislerindeki hesabınıza mecvut internet kotanızı kullanmadan indirmektedir. Servisin en çarpıcı özelliği, kesinlikle cep telefonunun internet bağlantısını kullanmadan API ile arka planda yine bulut teknolojisini kullanarak dosya indirmesidir.

Servisi kullanmak için üye olmak ya da kayıt yapmak zorunda değilsiniz. Bulut deponuza indirilmesini istediğiniz dosyanın URL adresini girdikten sonra, "SAVE TO"dan seçtiğiniz bulut servisine basıyorsunuz. Sonrasında karşınıza çıkan ekrandan API'nin seçtiğiniz bulut servisi ile yetkilenmesi için giriş bilgilerinizi bulut servisinin sağladığı sayfadan yapıyorsunuz. Ardından URL'sini verdiğiniz dosya bulut deponuzun içinde beliryeceğiniz yere anında indirilmeye başlıyor.

Adres: Save Web Files to Dropbox, Google Drive and SkyDrive

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags WEB ÇÖZÜMLERİ, Web, Dosya, İnternet, Kota, Bulut Servisi]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU