15 Kasım 2014 Cumartesi

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ : Facebook Sticker'ı bu tarayıcı eklentisi ile kaldırın !



Facebook yakın zamanda aldığı karar çerçevesinde, bugüne kadar sadece özel mesajlarda kullanılabilen yapışkan gülücükleri (sticker) herkese açık yorumlara da eklememizi sağlayan bir güncelleme yaptı. Bu güncelleme bazı kullanıcıları memnun ederken, bazıları ise Facebook'a girdiğinde zıplayan maymunlar, uyuklayan kediler ve diğer rengarenk gülücükleri görmekten şikayetçi.

Neyse ki bu sorunu basit bir eklentiyle çözmek mümkün. Eğer arkadaş listenizde yapışkan gülücükleri çok fazla kullanan ve bir sebepten silmeye kıyamadığınız kişiler varsa, Unsticker.me adlı tarayıcı eklentisi Facebook'u çok daha "sessiz" bir hale getirebilir sizin için.

İki tarayıcıyla uyumlu
Chrome ve Firefox tarayıcılarına kurabileceğiniz bu eklenti, Facebook'a giriş yaptığınızda tüm yapışkanları ortadan kaldırıyor. Kendi paylaştığınız bir yapışkan gülücük bile olsa, yorumlarda tüm gördüğünüz [sticker] şeklinde bir metin uyarısı oluyor.

Unsticker.me eklentisinin bir açıp kapatma düğmesi ise ne yazık ki bulunmuyor. Diğer bir deyişle, eğer herhangi bir yorumdaki yapışkan gülücüğün ne olduğunu görmek isterseniz, tarayıcı ayarlarında Unsticker.me eklentisini kaldırarak Facebook sekmesini yeniden yüklemeniz gerekiyor.

Eklentiler ücretsizdir.

Unsticker.me Chrome download

Unsticker.me Firefox download

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ, Facebook Sticker, tarayıcı eklentisi]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU