15 Kasım 2014 Cumartesi

BİLİŞİM DOSYASI : Google Messenger, Play Store'da yayınladı



Google, arkadaşlarınıza mesaj göndermenizi sağlayan yeni mesajlaşma uygulamasını yayınladı!

Yeni uygulama, Android 5.0'da kullanılan stok (orjinal) SMS/MMS uygulamasının ta kendisi, ancak şimdi Android 4.1 ve üstü versiyonu kullanan diğer kullanıcılar için de indirilebilir ve cihazlarında mevcut SMS/MMS uygulamalarının yerine kullanılabilir durumda. Peki nedir Messenger'i bu kadar özel yapan? Açık söylemek gerekirse mesaj uygulamasından fazlası değil. Resimleri ve videoları paylaşabileceğiniz, istenmeyen SMS'leri engelleye bileceğiniz, sesli mesaj gönderebileceğiniz standart bir mesajlaşma uygulaması.

Ancak Google'ın Hangouts'un da SMS/MMS desteği varken neden böyle bir şey yaptığı belli değil!? Belki de Google, Hangouts'u beğenmeyen kullanıcılara alternatif olarak Messenger'ı çıkarmaya karar verdi. Çünkü Hangouts ciddi sıkıntılı dönemlerden geçerek, hatalarıyla ve onlara karşı her 1-2 gün içerisinde yayınladığı güncellemelerden sonra ancak stabil hale gelebildi. Tabi buna rağmen bir çok kişinin beğenisini de kazanamadı.

Veya cevap çok basit. Google, Android 5.0 almayacak kişilerin de Materyal Tasarımın nasıl olduğunu bilmesini ve bu sayede telefonlarını değiştirmelerini istiyor olabilir!

 

Messenger'ı BURADAN indirebilirsiniz.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags BİLİŞİM DOSYASI, Google Messenger, Play Store]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU