23 Kasım 2014 Pazar

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Nova Launcher beta'da, Android 5.0 Lollipop özellikleri !



Android dünyasının en popüler Launcher yani başlatıcı uygulamalarından olan Nova Launcher'ın yeni beta sürümünde, Android 5.0 Lollipop özellikleri geldi.

Android arayüzünde en önemli yere sahip launcherlar, cihazları tamamen farklı bir karaktere sokabiliyor. Google'ın, Google Asistan Launcher adını verdiği son yıllarda sıkça kullandığı Launcher'ı, AOSP yani Android Open Source Project üzerine yükleniyor. Yani referans cihazlardan Nexus'larda bile launcher kurulu.

Nova Launcher da kendini Lollipop'a hazırlıyor

Launcher'lar bu kadar önemliyken, en önemli uygulamalarından biri olan Nova Launcher, yeni Android sürümü 5.0 Lollipop'a kendini hazırlıyor.

Android 5.0 Lollipop ile beraber gelen 64 bit desteği, ART yapısı, Material Design, 60 FPS arayüz ve pek çok yeniliğe adapte olan yeni Nova Launcher Beta sürümü, Android 5.0 Lollipop deneyimini cihazlara getirmeyi hedefliyor.

Nova ayarlarından, Drawer seçeneklerinden Show Pages as Cards seçeneğini seçerseniz, Android 5.0 Lollipop'un menülerindeki gibi kart efektindeki geçişler cihazınızın launcher'ında aktif hale geliyor arkadaşlar.

Ayrıca alt ikon büyüklükleri, simgeler ve klasör yapıları da Nexus modellerindeki Android 5.0 Lollipop ile benzer yapıda olduğunu da belirteyim.

Nova Launcher beta sürümünü BURADAN indirebilirsiniz değerli turkhackteam üyeleri.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Nova Launcher, Android, Lollipop]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU