12 Kasım 2014 Çarşamba

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : iOS Swype, Bir Süreliğine Ücretsiz



Swype, aralarında Türkçeyle birlikte 16 farklı dil desteğinin de bulunduğu bir klavye uygulaması. 0.99 dolar gibi cüzi bir rakamda satışa sunulan ve iOS 8 için gelen kapsamlı bir güncellemeyle birlikte emoji önerileri de sunan Swype, Apple Store tarafından haftanın uygulamaları arasına girdi. Üstelik bir süre boyunca ücretsiz olarak sunulacak.

Üçüncü parti klavye uygulamaları arasında en fazla kazanç sağlayan Swype, kelimeleri tek bir parmak ile yazmanıza olanak sağlıyor. Bu konsepte yabancı olanlar, klavye uygulamasında harflere tek tek basmak yerine elini kaldırmadan sırayla dokunarak yazı yazabiliyorlar. Hangi kelimeyi yazdığınızı hızlı bir şekilde tahmin eden uygulama, Türkçe dilinde de oldukça başarılı.



Swype'ı Türkçe dilinde kullanabilmek için, ayarlar menüsündeki klavye seçeneklerine eklemeniz ve tam erişime izin vermeniz gerekiyor. Bu şekilde dil seçeneğini sanal klavyenizdeki Tab tuşuna uzunca basarak değiştirebilir ve Türkçe olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.



Swype'ı iPhone dışında iPad ve iPod Touch cihazlarınız da kullanabiliyorsunuz. Uygulamayı ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, iOS Swype, Ücretsiz]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU