23 Kasım 2014 Pazar

WEB ÇÖZÜMLERİ : Google Chrome İçin En İyi Yeni Sekme Sayfaları



Son yılların en çok kullanılan iki tarayıcısından biridir Chrome. Çok sayıda platformda kullanılabilen Chrome'u, bilgisayarda kulanırken, Google'ın kendi ana sayfası görünümünü vediği yeni sekme sayfasını kullanıyoruz.

Eminim pek çoğunuz, bu orijinal yeni sekme sayfasını beğenmiyor ya da sıkılıyor. Ancak Google'ın geliştiridiği bu yeni sekme sayfasını kullanmak zorunda olmamamız yanında, pek çok alternatif yeni sekme sayfası uzantıları bulunuyor.

Bu konumda, Chrome tarayıcınız için en iyi yeni sekme sayfası uzantılarını, sizler için sıralayacağım değerli üyeleri.

Momentum



Momentum, ortasında büyük bir saat ve sizlere ilham vermeyi amaçlayan akıllı duvar kağıtlarına sahip, başarılı bir yeni sekme sayfası.

Görsel açıdan en iyi yeni sekme sayfası uzantılarından biri olan Momentum'u ilk açtığınızda isminizi girmeniz gereken bir bölüm açılıyor.

İsmimizi yazıp Enter'a tıkladıktan sonra, yeni bir bölüm daha açılıyor. Bu bölüme, e-posta adresinizi girmeniz gerekiyor.

E-posta adresinizi isterseniz girebilir, istemezseniz aşağıda yer alan "Stay logged out" seçeneğine tıklayarak, uzantıyı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Momentum ile pencerenin sol üst bölümünden kendi isteğinize göre düzenleyebileceğiniz yer imlerine ulaşabilir yada yer imlerinin hemen sağ tarafındaki arama bölümünü kullanarak, Google'da arama gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca Momentum ile konumunuza göre hava durumu bilgisini, pencerenin sağ üst bölümünde görmeniz mümkün. Pencerenin sol alt bölümünde ise, arka planda gösterilen fotoğrafın nerede çekildiği paylaşılıyor.

Son olarak ekranın orta alt bölümünde ünlü insanların sözleri yer alırken, sağ alt bölümdeki Todo ile, yapılacaklar listesi oluşturabiliyorsunuz.

:: Momentum uzantısını indirmek için tıklayın.

Currently



Chrome tarayıcısında, hafif, hızlı ve görsel açıdan sade bir yeni sekme sayfası kullanmak isteyenler için en iyi uzantılardan biri, Currently.

Currently ile büyük dijital saati ve bulunduğunuz ya da kendi belirlediğiniz bir konuma göre beş günlük hava tahminlerini görebiliyorsunuz.

Currently ayarlarına girerek, arka plan rengini değiştirebilir, yazı fontunu koyu ya da açık renkli yapabilirsiniz. Ayrıca saatin saniyesini ya da animasyonları kapatarak, daha sade bir görünüm elde etmekte mümkün..

:: Currently uzantısını indirmek için tıklayın.

Humble



Eğer hiçbir özelliği olmayan çok sade ve kullanımı kolay bir yeni sekme sayfası arıyorsanız, Humble aradığınız uzantı olabilir.

Humble ile yer imlerinden, uygulamalara, aradığınız tüm kısayollara, hızlı şekilde ulaşmanız mümkün.

Ayrıca Humble penceresinin sağ üst bölümündeki anahtar işaretine tıklayarak, görünümü ve ekranda yer alan kısayolları düzenleyebilirsiniz.

:: Humble uzantısını indirmek için tıklayın.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags WEB ÇÖZÜMLERİ, Google Chrome]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU