9 Kasım 2014 Pazar

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Uygulamanız sorun çıkartıyorsa, sorunu bu yöntem ile kökten çözün !



Android cihazınızda kullandığınız bir uygulama sorun çıkarttığında, deneyeceğiniz ilk yöntem bu olmalı!

Akıllı telefonlar, başında oturduğumuz PC'lerden çok geri kalan cihazlar değiller. Kilitlenmeler, sorunlar, yavaşlamalar aynı bilgisayarlarda olduğu gibi telefonunuzda da oluşabiliyor.

Android'li telefonunuzda bir uygulama aniden düzgün çalışmamaya başladıysa, uygulama önbelleklerini temizlemek işe yarayabilir. Bunu yapmak için telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın ve Uygulamalar öğesini bulun. Açılan listede sorun çıkaran uygulamayı bulun (önce ekranı sağa veya sola sürükleyerek "İndirilen" veya "Çalışan" bölümlerine geçmeniz gerekebilir).

Uygulamanın üzerine dokunduktan sonra sizi birtakım teknik detayların yer aldığı "Uygulama bilgileri" ekranı karşılayacak. Biraz aşağı kaydırın ve Önbellek kısmına gelin, ardından Önbelleği temizle düğmesine basın. Şimdi sorunlu uygulamayı tekrar açmayı deneyin ve sorunun ortadan kalkıp kalkmadığına bakın.

Sorun çözülmediyse tekrar Uygulama bilgileri ekranına gidin ve bu sefer hem Verileri temizle düğmesine, hem de Önbelleği temizle düğmelerine basın. Dikkat edin, bu işlem, uygulama içerisine kaydettiğiniz verileri silecektir. Bu da sorunu çözmezse son olarak uygulamayı tamamen kaldırıp, baştan yüklemeyi deneyebilirsiniz.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Uygulama, sorun]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU