6 Kasım 2014 Perşembe

BİLİŞİM DOSYASI : Android WhasApp'ta Mavi Tik İşaret Özelliği



WhasApp, sessiz sedasız yeni özelliğini devreye soktu. Mavi tik işaretlerini kullanıma sunan özelliğin ayrıntıları konuda!

Popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, ilk olarak Eylül ayında ortaya çıkan mavi tik işaretini sessiz sedasız kullanıma sundu. Android kullanıcıları için bugün yayınlanan 2.11.43 sürümü ile birlikte kullanıma sunulan bu özellik sayesinde artık kullanıcılar, mesajlarının gönderildiğini, iletildiğini ve okunduğunu takip edebiliyorlar.



Kullanıma sunulan bu özellik ile birlikte artık WhatsApp üzerinden yazdığınız mesaj gönderildiğinde tek ve gri renkte bir tik işareti göreceksiniz, gönderdiğiniz mesaj karşınızdaki kişiye iletildiğinde gri tik işaretlerinin sayısı ikiye çıkacak ve mesaj gönderdiğiniz kişi mesajınızı okuduğunda ise gri tik işaretleri maviye dönüşecek.

Mavi tik işaretleri, kullanıma sunulur sunulmaz kullanıcılardan çeşitli sosyal ağlarda çeşitli tepkiler alırken, ön plana çıkan görüş ise "Son Görülme" ile çok can yakan WhatsApp'in bu özellik ile daha da can yakabileceği.

iOS'e Güncelleme Hala Yok.

WhatsApp diyince akıllara gelen bir diğer konu ise uzun zamandır güncelleme bekleyen iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kullanıcıları. iPhone 6 satışa sunulduğundan beri en son 23 Eylül'de güncellenen WhatsApp, yayınlanan güncellemede yeni iPhone'ların kendi ekran çözünürlüklerine destek vermemiş kullanıcıları üzmüştü ve bu durum henüz değişmiş değil. Ancak bana soracak olursanız iPhone 6 için WhatsApp güncellemesi de en fazla 1 hafta içinde kullanıma sunulacaktır.

Ayrıca mavi tik işaretlerini kullanmaya başlamak için bir şey yapmanıza gerek olmadığını, uygulamanız güncellenmese bile mavi tik işaretlerini kullanabileceğinizi de belirteyim.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags BİLİŞİM DOSYASI, Android, WhasApp]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU