28 Kasım 2014 Cuma

DUYURU : KOMPLO TEORİLERİ DVD SETİMİZ SATIŞA SUNULDU /// ÖZEL BÜRO'NUN 5 YILLIK ÇALIŞMASININ ÜRÜNÜDÜR

 

Değerli Üyelerimiz;

 

Sizlere 5 yıllık bir çalışmanın ürünü hakkında bilgi vermek istiyoruz.

 

ÖZEL BÜRO ARAŞTIRMA EKİBİ uluslararası KOMPLO TEORİLERİ hakkında çok kapsamlı bir araştırma yaptı. Bu araştırmayı özellikle AMERİKAN GİZLİ SERVİSLERİ Pentagon, NSA, CIA, FBI ve Savunma Bakanlığı’nın resmi belgelerine dayanarak yaptığımızın özellikle altını çizmek istiyoruz.

 

Şu anda bu kapsamda bir çalışma yok. Toplam 7 DVD’den oluşan bu set içinde yukarıda adını saydığımız kurumların çeşitli komplo teorileri konusunda ki resmi belgeleri bulunuyor.

 

Her DVD’de 4,5 GB bilgi bulunuyor, toplamda 31,5 GB hacminde bir arşive erişmiş oluyorsunuz. Yani 10 kitap fiyatına 10,000 kitaplık dev bir arşiv sizin oluyor.

 

Resmi belgeler ingilizce’dir. Bunun yanı sıra bazı Türkçe makaleler de yer alıyor. Ayrıca 2 DVD’den oluşan video arşivi bulunuyor.

 

Arşiv içeriği hakkında özet bilgi aşağıdadır.

 

 

 

KOMPLO TEORİLERİ DVD setini almak isteyenler sadece 198 TL’ye bu muhteşem sete sahip olabilecekler.

 

Ayrıca bu araştırma DVD’sini satın alarak grubumuzun titizlikle yürüttüğü araştırma faaliyetlerine de destek vermiş olacaksınız. Bunun yanı sıra en önemlisi ise SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI ile ilgili tüm dünya çapında yürüttüğümüz BİLGİLENDİRME projemize de katkıda bulunmuş olacaksınız.

 

ARŞİV DVD’sini satın almak isteyenler lütfen AD, SOYAD, ADRES VE CEP NUMARA bilgilerini Digi (.) Security (@) isnet (.) com (.) tr adresimize göndersinler.

 

Mutlu paylaşımlar dileriz ve şimdiden verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederiz.

 

Teşekkür mesajımız için lütfen tıklayın.

 

ÖZEL BÜRO

 

NOT : Diğer ürünlerimiz ARŞİV VE VİDEO DVD İÇERİĞİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYIN.

 

 

Dünyayı Sarsan 18 Komplo Teorisi

 

1. Atatürk'ü kim öldürdü?

 

Mustafa Kemal Atatürk, Masonlar tarafından öldürüldü. Masonlar, localarını kapatıp faaliyetlerine son verdiği için Atatürk’e düşmandılar ve kendilerinden olan doktorlar vasıtasıyla yavaş yavaş zehir verip ölümüne sebep oldular. Getirtilen Mason doktor , Atatürk’ü zehirledi.

 

2. 11 Eylül 2001

11 Eylül'de Dünya Ticaret Merkezine karşı yapılan terörist saldırı hakkında birçok komplo teorisi üretildi. Saldırının El Kaide tarafından gerçekleştirildiği doğrulanmış ve defalarca tekrarlanmış olsa da, komplo teorisi üretenlere göre, bu saldırı Amerika tarafından Orta Doğu'ya saldırmak ve petrollere erişim sağlamak için bahane yaratma amaçlı düzenlenmişti.

 

3. NASA'nın Ay'a ayak basması yalandı!

Bazı komplo teorileri, NASA'nın aslında uzay aracı Apollo'yu Ay'a göndermediğini, tüm bu görüntülerin kurmacadan oluştuğunu söylüyor. Komplo teorisinin üreticileri ise, bu yargıya varmalarının sebebinin, Ay'da çekilen görüntülerde gölgelerin yanlış yöne düşmesi, kamera olduğuna dair göstergeler ve Ay'da yıldız görüntülerinin olmaması olduğunu belirtiyorlar.

 

4. AIDS virüsü laboratuar ortamında geliştirildi!

Doktor William Campbell'in teorilerine dayalı olarak, birçok kişi HIV virüsünün 1974 yılında Dünya Sağlık Örgütü tarafından geliştirildiğine inanıyor. Kimileri, bu virüsün geliştirilme nedeninin CIA ve KGB'nin dünya nüfusunu azaltma çabaları olduğunu söylüyor.

 

5. ELVIS PRESLEY ÖLMEDİ

1977 yılında hayatını kaybeden Elvis Presley'in birçok hayranı onun ölümünün uydurma bir haberden ibaret olduğuna inanıyor. Presley'in hayranları, O'nun gerçek ölümünün 1990'lı yılların ortasında olduğuna inancını taşıyor .

 

6. DIANA'YI MI6 ÖLDÜRDÜ

Şüphesiz Prenses Diana'nın ölümü de, komplo teorilerinin vazgeçilmezlerinden. Lady Di'nin, Dodi El Fayet'le ilişkisinin İngiltere'deki kraliyet ailesine tehdit oluşturduğu savından yola çıkan sevenleri onun İngiliz gizli servisi MI6 tarafından öldürüldüğüne inanıyor.

 

7. Shakespeare, Shakespeare değildi!

İngiliz dilinin bu büyük yazarı aslında kimdi? Shakespeare'in aslında Francis Bacon, Christopher Marlowe, William Stanley ya da Edward de Vere olduğu iddia ediliyor. Komplo teoricileri, Shakespeare'in kendi eserlerinin sadece ismini taşıyan birkaç eser olduğunu, diğer eserlerin ise bu yazarlardan alıntılar olduğunu iddia ediyorlar.

 

8. SAHTE PAUL McCARTNEY

Yaygın bir şehir efsanesi Paul McCartney'in 1966 yılında bir trafik kazasında öldüğünü söylüyor. İddialara göre, Beatles'ın sekteye uğramaması için de bu ölüm gizlendi ve yerine bir başkası kullanıldı.

 

9. Küresel ısınma aslında yok!

Küresel iklim değişikliğinden şüphe duyanlar insan eliyle yapılan küresel ısınmanın dünya nüfusunu daha yüksek vergilere alıştırmak ve daha otoriter bir yönetim getirmek için tasarlanan bir komplo teorisi olduğuna inanıyor. Bu şüpheci kesim, geçen seneden beri küresel ısıda düşüş yaşandığını ve 1998'den bu yana ısıdaki yükselmenin sabitlendiğini delil olarak ortaya koyuyorlar.

 

10. SALDIRI YAPILACAĞI BİLİNİYOR MUYDU?

Komplo teorisyenleri dünyayı büyük bir savaşa sürükleyen Pearl Harbour baskınınınABD Başkanı Roosevelt tarafından daha önceden bilinmesine karşın saklandığını düşünüyor. ABD'nin savaşa girmesine karşı olan Avrupalıların, ABD'ye ihtiyaç duyması için de saldırının bilinmesine rağmen önlem alınmadığına inanıyor

 

11. 2004 yılındaki Hint okyanusundaki Tsunami

Müslümanlar arasında çok popüler olan bir komplo teorisine göre, 2004 yılında meydana gelen Tsunami, İsrailli ve Amerikalı nükleer uzmanların katıldığı Hindistan nükleer deneyi yüzünden meydana geldi.

 

12. Siyah ya da görünmez helikopterler!

Amerikan askeri hareketinde bu konsept çok popüler olmuştu ve 1990'larda bu askeri darbenin sembolü ve uyarı işareti olarak kabul ediliyordu. Ancak, komplo teorilerine göre, Birleşmiş Milletler bu helikopterleri Amerika'yı denetlemek için göndermişti ya da federal ajanlar bu helikopterleri vahşi doğa kanunlarını uygulamak için kullanıyorlardı.

 

13. Plastik tabutlar ve toplama kampları

Atlanta, Georgia'nın biraz ötesinde ana yolun kenarında yaklaşık 500.000 plastik tabut bulunuyor. Bunların tümü düzgünce yerleştirilmiş ve görülebilir durumda. Komplo teorisi üretenler, acil durum yönetim teşkilatına ait olduğu iddia edilen bu tabutların ve birkaç toplama kampının kurmaca olduğunu iddia ediyorlar. Teoriye göre, bu toplama kampları milyonlarca Amerikalının öldürüldüğünü kanıtlamak ve sıkıyönetim ilan edebilmek için hazırlandı.

 

14. İSA EVLENDİ Mİ?

Dan Brown'un Da Vinci Şifresi eserinden sonra ortaya çıkan bir görüşe göre, İsa, Mary Magdalena ile evlendi ve bir çocuk sahibi oldu. Fransa'ya göç ettiği düşülülen İsa'nın Sion manastırında yaşadığına inanılıyor.

 

15. Eşref Bitlis suikast kurbanı mı?

1993 yılında uçak kazasında hayatını kaybeden eski Jandarma Genel komutanı EşrefBitlis'in ölümünden sonra ekibinin de suikastlerle tasfiye edildiği iddia edildi. 3.Ergenekon iddianamesine giren ve eski MİT çalışanı emekli Albay Hüseyin Vural’da bulunan şok bir belge, 17 Ocak 1993 yılında şüpheli bir uçak kazasında hayatını kaybeden eski Jandarma Genel komutanı Eşref Bitlis ve ekibinin ölümlerini yeniden gündeme getirdi. Vural'dan 'Eşref Bitlis'in kadrosu suikastlerle öldürülecek' notu çıktı. Vural “Bu belgeyi hatırlamıyorum” dedi. Bitlis, ABD'nin Kuzey Irak'da oluşturmaya çalıştığı Kürt Devleti'nin Türkiye'nin zararına olduğunu söylüyordu. Bu nedenle ABD büyükelçiliği tarafından birkaç defa Hükümete şikayet edildiği de iddia edildi.

 

16. Özal'ın ölüm nedeni suikast mı?

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal 17 Nisan 1993’te hayatını kaybetti. Özal’ın vefatının ardından ölüm nedeniyle ilgili tartışmalarda başladı. Turgut Özal’ın eşi Semra Özal “Büyük Türk birliğini gerçekleştirmek istiyordu. Bu nedenle öldürüldü” sözleri de Turgut Özal’ın ölümünün bir cinayet olduğu söylentilerini güçlendirdi. Semra Özalın, Cumhurbaşkanı Özalın zehirlenme sonucu öldüğü iddialarını araştıran savcılık, takipsizlik kararı verdi. Savcılık, Özal`ın kalp yetmezliğinden öldüğünü açıkladı. Özal’a 18 Haziran 1988 Cumartesi günü Ankara Atatürk Spor Salonu'nda Anavatan Partisi'nin 2. Olağan Kongresi'nin düzenlendiği sırada da suikast girişiminde bulunulmuştu.

 

17. Bermuda Şeytan Üçgeni

Bermuda Şeytan Üçgeni, Atlantik Okyanusu'nda çok sayıda uçak ve geminin kaybolduğu, bazı paranormal olayların yaşandığı bölgenin adıdır. Kimsenin açıklama getiremediği bu esrarengiz fenomen, içinde bilim adamlarının da bulunduğu pek çok insan tarafından yıllarca 'doğaüstü bir takım güçlerin yaptırımı' olarak algılandı ve öyle de lanse edildi. Burada uzunca bir süre içinde sık aralıklarla bir sürü deniz aracı arkalarında iz bırakmadan kayboldu. Bu esrarengiz olayların üzerinde bir süre konuşuldu fakat olayın ne olduğu hiçbir zaman açıklanamadı. Sonraları ise bu üçgen içinde kaybolma olayları sona erdi.

 

18. 51.Bölge UFO üssü mü?

ABD’nin Nevada eyaletinde 1947 yılında meydana gelen bir kaza dünyanın en büyük komplo teorilerinin sebebi oldu. Meydana gelen kazada bir UFO’nun dünyaya düştüğü ve uzaylıların bulunduğu düşünülüyor. Gerçi askeri yetkililerde olayın ardından bu yönde bir açıklama yapmış ancak çok kısa bir sürede düşen cismin bir hava gözlem balonu olduğu söylenmişti. ABD’nin en güvenlikli askeri üslerinden biri olan bölge dünyadaki UFO fanatiklerinin başkenti olarak biliniyor.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category duyuru]

[tags DUYURU, KOMPLO TEORİLERİ, DVD SETİ, SATIŞ, ÖZEL BÜRO]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU