30 Kasım 2014 Pazar

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : iOS İçin Ücretsiz 5 Adet Şifre Koruma Uygulaması



Gelişen teknolojiyle her gün önemli bilgilerimizi sanal ortama aktarıyoruz. Kredi kartı bilgileri, şirket bilgileri, mail şifreleri, ping kodları telefonumuzun içerisinde saklı bulunuyor. Ancak aklımızda sürekli ''şifrelerim ya çalınırsa'' korkusuyla yaşamıyor değiliz. Bu konumda ise iOS kullanıcılarının ücretsiz kullanabilecekleri 5 şifre koruma uygulamasını tanıtacağım.

Temel mantık olarak aynı amaca hizmet eden bu uygulamaların arayüz ve özelliklerinde ufak farklar bulunuyor.

1- Password Box



Password Box uygulamasının oldukça kullanışlı özellikleri bulunuyor. Uygulamada AES-256 şifreleme, SSL veri koruma, güçlü parola yönetimi, PIN kodu kilitler, şifre paylaşımı ve yönetimi, en önemli bilgileriniz içinse Güvenli Notlar ve Auto-Lock koruma bulunuyor. Cüzdan işlevselliği olan Password Box uygulaması TC kimlik no, Sosyal Güvenlik Numarası, IBAN numaranız, hesap numarası gibi bilgileri de kaydetmenize imkan veriyor. 25 şifreye kadar ücretsiz olan Password Box uygulamasını, sınırsız kullanmak isterseniz 12$ ödemeniz gerekiyor.

İndirmek İçin Tıklayın.

2- Keeper



Bence verdiğim 5 uygulamanın içerisinde en güvenli uygulama Keeper. Uygulamada 256-bit AES şifreleme ve PBKDF2 anahtar türetme özellikleri bulunuyor. Ayrıca dışarı kapalı yapısı şifre güvenliğini maksimum seviyeye çıkartıyor. Eğer isterseniz özel Keeper bilgilerinizi arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz (neden paylaşacaksın ki?). Güvenli dosya depolama özelliği ile şifreler Keeper kasası isimli bir bölümde saklanıyor. İsterseniz iki faktörlü kimlik doğrulama bölümünü aktif ederek, güvenliğinizi en üst noktaya çıkartabilirsiniz. Ücretsiz olan uygulamada, ek depolama ve Keeper Yedekleme Aboneliği almak isterseniz yıllık 9.99$ ödemeniz gerekiyor.

İndirmek İçin Tıklayın.

3- Dashlane Password Manager



Dashlane uygulaması da AES-256 şifreleme kullanan bir diğer programımız. Ancak arayüz ve özellikler olarak kullanıcılar daha iyi bir ürün seçebilir. Dashlane uygulamalar arasında kopyala yapıştır yapmanıza, otomatik oturum açma ve güvenlik ihlali için uyarı özellikleri barındırıyor. Uygulamada ekstra bulunan bir özellik ise; online alışverişlerinizin makbuzlarını burada saklayabiliyorsunuz. Dashlane Password Manager uygulaması kullanıcılar için tamamen ücretsiz.

İndirmek İçin Tıklayın.

4- Trend Micro™ Password Manager



Trend Micro™ Password Manager uygulaması online banka işlemleri yapan kullanıcılar için tercih edilebilir. Keylogger tuş şifreleme özelliği ile program en paranoyaklarınızı bile memnun edecektir. 5 şifreye kadar ücretsiz olan programın, tam sürümü senelik 15$.

İndirmek İçin Tıklayın.

5- Norton Identity Safe



Norton Identity Safe uygulaması " aman şifrem çalındı" ya da " eyvah şifremi unuttum" diyen kullanıcılar için tasarlanmış. Uygulama özel kodları kaydeder ve kullanıcının senkronize etmek istediği cihazlarla eşleştirir. Ayrıca program cüzdan bilgileri, kart bilgileri ve banka hesapları gibi bilgileri de kaydeder. Çevrimdışı olsanız bile PIN veri tabanı ile kolayca erişim sağlayabileceksiniz. Uygulama Android ve iOS için ücretsiz.

İndirmek İçin Tıklayın.

SAVAŞ KIRÇOVALI

ÖZEL BÜRO HACK TİMİ

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, İos, Ücretsiz, Şifre Koruma Uygulaması]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU