12 Kasım 2014 Çarşamba

ÖNEMLİ /// HACKER'LARA KARŞI KENDİ GÜVENLİK AÇIĞINIZI KENDİNİZ BULUN VE ÖNLEM ALIN /// Detectify.com



İnternete adım atmak artık ilk günden güvenlik önlemlerini almayı gerektiriyor.

Ancak bu aldığınız önlemler her zaman birileri tarafından alt edilebiliyor. Web Summit 2014'te tanıdığımız Detectify.com sizi tehdit eden durumları ortaya çıkarıyor. Başkası sizi 'hacklemeden önce sizin kendinizi 'hacklemenizi yani güvenlik açıklarınızı bulmanızı sağlıyor.

 

140'tan fazla hazır güvenlik testi

SaaS tipi bir çevrimiçi güvenlik girişimi olan Detectify, web sitenizi 140'tan fazla güvenlik testinden geçirerek hatalarınızı ve açıklarınızı karşınıza çıkarıyor. Bu açıkları kapatmak konusunda uyarılarda bulunuyor ve istenmeyen durumlardan sizi koruyor.



Özel güvenlik testleri kurgulanabiliyor

 

E-ticaret vb. girişimlere satın alma ve ödeme adımlarına yönelik özel güvenlik testleri gerçekleştirilebileceği gibi mobil cihazlara özel güvenlik testlerine de imkan tanıyor. Özellikle Türkiye'de de sayıları giderek artan SaaS tipi girişimlere ulaşmayı hedefliyor.

Rickard Carlsson tarafından kurulan İsveç merkezli girişim ticari olmayan web projelerini ücretsiz olarak güvenlik testinden geçiriyor ve diğer girişimler için aylık 62.5 Euro'dan başlayan bir fiyatlandırma uyguluyor.

Türkiye'den de müşterileri olduğunu öğrendiğimiz Detectify'ı denemenizi ve özellikle güvenlik tehditlerini aldığınız noktalarda özel testler uygulamanızı tavsiye ediyorum.

SAVAŞ KIRÇOVALI

ÖZEL BÜRO HACK TİMİ

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags ÖNEMLİ, HACKER, GÜVENLİK AÇIĞI, Detectify.com]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU