22 Kasım 2014 Cumartesi

HACKER DOSYASI : Keylogger Silme (Formatsız) /// HACKER'LARA KARŞI YENİ BİR ÖNLEM


Bugün Keylogger denilen sizin her tuşa başısınızı görebilen bir program hakkında bilgi vericem.

 

İşte çözümü..

Bilgisayarinizdaki Keylogger
'i bulma ve silme


Vista ve 7 cikali uzun zaman oldu ama xp kullanicilarida oldukca fazla şimdi basit bir sekilde xp casus programlarini bulup silmeyi ögrenelim.

XP CASUSU

Başlat -> Çalıştır -> cmd Cmd
'yi açtıktan sonra oraya net user yazıyoruz.Şayet Karşımıza HelpAssistant SUPPORT_388945a0 çıkarsa.Bilgisayarınızda casus yazılım vardır.Bu XP'nin casusudur.

Nasıl Sileriz ?

1.
"Bilgisayarım"a Sağ Tıklayın "Yönet" Deriz.Oradaki "Yerel Kullanıcılar ve Gruplar"a gelip. "users" i tıklıyoruz ve oradaki "HelpAssistant SUPPORT_388945a0″ u sağa tıklayıp siliyoruz.


2.başlat -> çalıştır -> cmd yazıp net user SUPPORT_388945a0 /delete net user HelpAssistant /delete diyerek casusu silebiliriz.

 

Keylogger Port Kontrolü

Başlat -> Çalıştır -> Cmd netstat -an | find
":25bu komutu yazıyoruz. Şayet birşeyler çıkarsa bilgisayarınızda casus yazılım vardır. 25 Keylogger Portudur.silmek içinde netstat -an | find ":25 x /delete ( x keyloggerin adıdır.)


G
örev Yöneticisinden Kontrol

Ctrl+alt + delete yaparak görev yöneticine gelin.işlemler'e tıkladıktan sonra "services.exe" yi bulun.şayet "services.exe"'nin yanında SYSTEM yerine başka birşey yazıyorsa bilgisayarınızda casus yazılım vardır demektir.

 

Buda bir başka yöntem. Format atmanız iyi olacak, format atmadan silmek için bilgisayarı güvenli kipta çalıştırıp regedit'e girin. ( Başlat, çalıştır'dan regedit yazın ) HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run anahtarı altındaki SystemDll32 ismindeki anahtarı sil ve bilgisayarı yeniden başlatın.bununla Birlikte c:/windows/system32 klasörüne girin. SystemDll32.exe ve SystemDll32.log

Bazı Keylogger Programlarını bulma Ve ghost keylogger programının hangi dizinde olduğunu öğrendikten sonra o dizine gidip uninstall.bat dosyasını çalıştırın.Artık ghost keyloggerdan kurtuldunuz.

Keyloggerden Kurtulma Yöntemleri

Dosyaları görüyorsanız pc'de keylogger var demektir.

 

Şayet bu dosyalar çıkmazsa kayıt defterindende arayarak daha önce bulaşmış keylogger varmı görebilirsiniz.Kayıt Defterinde bu dosyalar çıkarsa daha önce keylogger bulaşmıştır.Ayrıca kayıt defterinde arama için ; Başlat -> Çalıştır -> Regedit -> ctrl+f'yi tuşlayıp arama yapınız.

 

Zamanin AntiLogger gibi güvenilir Anti-Logger programlarını kullanmanızı tavsiye ederim.

BURAK SOYER

ÖZEL BÜRO HACK TİMİ

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags HACKER DOSYASI, Keylogger Silme, Formatsız]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU