23 Kasım 2014 Pazar

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Android 5.0 Lollipop Yüklü Galaxy S5 (Video)



Samsung'un resmi olmasa da el altından desteklediği blogu Sammobile, Galaxy Note 3 ve S4 modellerinden sonra Galaxy S5'e gelecek olan Android 5.0 Lollipop güncellemesini cihaza yükleyerek enine boyuna inceledi. Videoyu haberin sonunda bulabilirsiniz.

Android ekosistemindeki güncelleme telaşı tekrardan başladı. Eskiden Android Gingerbread kullanan cihazlar için Ice Cream Sandwich güncellemeleri ne zaman gelecek diye konuşuyorduk. Zaman değişiyor, sürümler değişiyor fakat konuştuğumuz konular benzer.

Google'ın Android 5.0 Lollipop sürümünü resmi olarak kullanıma sunmasından sonra pek çok tüketici, cihazlarının Android 5.0 Lollipop sürümünü alıp alamayacağını, alacaksa ne zaman alacağını haklı olarak merak ediyor. Bu yüzden Android 5.0 Lollipop güncellemesini alacak cihazlarla ilgili hazırladığım ana konuya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Başlıkta da belirttiğim gibi Samsung'un resmi olmasa da tüm gelişmelerini sızdıran blogu haline gelen Sammobile, daha önce Galaxy S5, Galaxy S4 ve Note 3'e gelecek Android 5.0 Lollipop güncellemeleriyle ilgili videolar ve görseller yayınlamıştı. Şimdi de sıra Galaxy S5'te...

Samsung'un yeni nesil TouchWiz arayüzünü kullanan Galaxy S5, esasında tasarım olarak çok büyük değişiklikler yaşamayacak fakat Android 5.0 Lollipop'un etkileri de oldukça fazla bir şekilde görülüyor.

Videoyu izlemek için tıklayın.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Android, Lollipop, Galaxy S5]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU