21 Nisan 2015 Salı

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Google Drive Desteğine Sahip Yeni WhatsApp 2.12.45



Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Facebook'a satılması sonrası sık sık yeni özelliklerle birlikte gelişmeye başladı. İlk olarak WhatsApp Web ve sonrasında arama özelliğine kavuşan uygulama, çok yakında önemli bir yeniliğe daha kavuşacak.

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan görseller ve paylaşılanlara göre WhatsApp, 2.12.45 numaralı son sürümü ile birlikte, Google Drive entegrasyonuna kavuşacak. "Peki, bu özellik ne işimize yarayacak?" diye soranlar için, isterseniz durumu biraz daha detaylandırayım.

Google Drive entegrasyonu ne anlama geliyor?
WhatsApp'a gelen Google Drive entegrasyonu, cihazınızdan gönderdiğiniz mesajları, fotoğrafları ve diğer tüm içerikleri, Google Drive aracılığı ile yedekleyebilmeyi sağlayacak.

Paylaşılan görsellere göre kullanıcının belirlediği aralıklarda otomotik olarak yapılacak yedekleme işlemi ile, herhangi bir cihazda kaldığınız yerden mesajlaşmaya devam edebileceksiniz. WhatsApp'ın yeni özelliği 2.12.45 sürümü ile kullanılabilir olacak. İsterseniz uygulamanın bu özelliğe sahip en yeni sürümünü, aşağıdaki bağlantıdan apk olarak indirip cihazınıza yükleyebilirsiniz.

:: WhatsApp 2.12.45 Sürümünü APK Olarak İndir. ::

SAVAŞ KIRÇOVALI

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Google Drive, Destek, WhatsApp 2.12.45]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU