22 Nisan 2015 Çarşamba

BİLİŞİM YAZILARI : Whatsapp Kullanmanız İçin 5 Neden



Merhabalar, bugünlerde işinize yarayacak bir anında mesajlaşma uygulaması arıyorsanız, ön yargılarınızı bir kenara bırakıp WhatsApp kullanmaya bakın. İşte WhatsApp bedava olmasından öte 5 farklı neden.

Birincisi 'Bedava uygulamalar bir işe yaramıyor' ön yargısını ve 'Herkeste var, ben istemiyorum' saplantısını bir kenara bırakın. Gelin, şu 5 nedeni bir inceleyin.

-Son derece temiz, sesli konuşma imkanı. Fatura bedeli olmaksızın istediğiniz kadar konuşmak bedava. Üstelik wi-fi ya da operatörünüzün 3G bağlantısını kullansanız bile kalitesi değişmiyor. Bir kuruş para vermeden herkesle konuşabiliyorsunuz. Tabii WhatsApp kullanan herkesi kastediyoruz. Ama zaten wi-fi ve 3G'ye para veriyorum demeyin. Biz ekstra para vermemenizden söz ediyoruz.

-Ayarları çok kolay. Üstelik sadece telefona da mahküm değilsiniz, web üzerinden tarayıcılarınızı kullanarak da mesajlaşabilirsiniz. Böylelikle iletişimi kopartmamış oluyorsunuz.


-Hızlı mesajlaşma. Evet, son derece hızlı hem de. SMS'den daha güvenli bir hızla mesajlarınızı iletebiliyorsunuz. Üstelik sesli mesaj, resim ve video da gönderebilmeniz mümkün.

-Kurulumu çok kolay. WhatsApp'ı bir kere indirip cihazınıza kurmanız 15 saniye sürmüyor. WhatsApp rehberinizde bulunan tüm insanlarda uygulama var mı, yok mu görüyor ve onlarla hemen iletişime geçme imkanı sunuyor.

Evet bütün bunlar bedava. Anacak Beşinci özelliğimiz WhatsApp'ın bedava olması değil. Çünkü bu bir özellik değil, uygulamanın özü.

Beşinci özellik, WhatsApp'ın 800 milyonu geçkin aktif kullanıcısı olması. Hızla yükselen bu rakama dahil olan arkadaşlarınızdan geri kalmak istemiyor olmalısınız. Üstelik çok yakında WhatsApp'ın Facebook ile entegre olma ihtimalini de yabana atmamalısınız.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags BİLİŞİM YAZILARI, Whatsapp]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU