21 Nisan 2015 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : Copy Protect 2.0.1

Merhabalar sizlere Copy Protect uygulamasınının yeni sürümünü tanıtacağım.



Bu program windows işletim sistemli bilgisayarlarınızda bulunan medya dosyalarının başkaları tarafından ele geçirilmelerine engel olan ve böylece kişisel verilerinizin güvenliğini garanti altına alan uygulamalar arasında yer alıyor. Deneme sürümü olarak ücretsiz şekilde sunulan ve sade arayüzü sayesinde tüm işlevlerini sorunsuzca kullanabileceğiniz uygulamanın tek eksi yanı deneme sürümünde medya dosyaları üzerine filigran atması.

Programın başlangıcında istediğiniz programı seçiyorsunuz ve bu dosyalar Copy Protect tarafından birer exe dosyası haline getiriliyorlar. Yaratılan bu exe dosyalarının ise en büyük özelliği, yaratıldığı sabit disk dışında herhangi bir diğer disk üzerinde açılmamaları.Yani koruma altına aldığınız dosyalarınızı birisi başka bir diske kopyalasa bile dosya açılmıyor ve çalışmayı reddediyor. Fakat bilgisayarınızda bulunan diğer kullanıcılara isterseniz izin verebiliyor ve onların da medya içeriklerinizi görüntüleyebilmelerini sağlayabiliyorsunuz.

Eğer elinizde bulunan belge, resim ve video dosyalarını korumak istiyorsanız göz atmadan geçmemeniz gerekenler arasında.

İndirmek için tıkla

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Copy Protect 2.0.1]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU