7 Nisan 2015 Salı

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ : Pinterest Hesabını Tamamen Silmek (Resimli Anlatım)



Instagram gibi olmasa da, fotoğraf paylaşma odağındaki bir sosyal ağ olan Pinterest, artık bir dönem olduğu kadar popüler değil. Bu nedenle pek çok kullanıcı Pinterest hesabını silmek isteyebiliyor.

Peki, Pinterest hesabını kalıcı olarak silme nasıl yapılır? Sizler için Pinterest hesabını tamamen silmenin nasıl yapıldığını, detayları ile bu konumda anlatacağım. Pinterest hesabını silmek, tahmin ettiğinizden çok daha kolay olabilir. Pinterest hesabını silmek için ilk olarak Pinterest hesabımız ile oturum açıyor ve ana sayfaya geliyoruz.



Ana sayfayı açtıktan sonra ekranın sağ üst bölümünde yer alan ismimize tıklıyoruz. Profil sayfamıza ulaştıktan sonra, paylaştığım görselde gördüğünüz gibi, önce anahtar simgesine, daha sonra açılan seçeneklerden Hesap Ayarları seçeneği üzerine tıklıyoruz.



Hesap Ayarlarına ulaştıktan sonra "Hesabı Devre Dışı Bırak" butonuna tıklayarak hesap silme penceresini açacağız. Daha sonra hesap silme nedenimizi belirleyip, siyah rekte yazılan "Hesabımı Kalıcı Olarak Kapatın" bağlantısına tıklayacağız.



Anlattığım tüm işlemleri yaptıktan sonra açılacak onay penceresindeki kırmızı renkli "Evet, e-postayı gönderin" butonuna tıklayıp hesabımızı silmiş olacağız. Son olarak e-posta adresinize gelen e-postayı da onaylayarak Pinterest hesabımızı tamamen silme işlemini tamamlayacağız.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA, Pinterest Hesabı]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU