11 Nisan 2015 Cumartesi

PC ÇÖZÜMLERİ : Kaspersky Ücretsiz Araçları


Kaspersky Security Scan

Neden Kaspersky Security Scan'i Kullanmalısınız?

Birinci sınıf tarama teknolojilerine ücretsiz erişim
Kaspersky Lab'in dünya lideri güvenlik uzmanları tarafından geliştirilmiş gelişmiş tarama teknolojilerini kullanan Kaspersky Security Scan, PC'nizi hızla tarar ve sonuçları size bildirir.

Virüsler ve diğer güvenlik tehditleri için hızlı tarama
PC'nizdeki bilinen kötü amaçlı yazılımları ve yazılım güvenlik açıklarını denetler ve PC'nizin güvenlik durumuyla ilgili önerilerde bulunur

Esnek tarama
Ön ayarlı tarama programı seçenekleriyle PC'niz haftada üç kez otomatik olarak taranır. Alternatif olarak, istediğiniz zaman manuel olarak tam sistem taraması başlatabilir veya kritik alanlar için hızlı tarama yapabilirsiniz.

Çoğu antivirüs yazılımıyla birlikte kullanılabilir
Hızla yüklenir ve PC'nizde çalışıyor olabilecek çoğu aktif güvenlik duvarı ve / veya antivirüs yazılımıyla birlikte çalışır.

Daha güvenli bir gelecek için öneriler
Kaspersky Security Scan tarafından tanımlanmış güvenlik sorunlarının nasıl çözümleneceğine ilişkin öneriler sağlar.

En güncel verileri kullanır; en yeni tehditleri bulur
Kaspersky Security Scan, PC'nizi en yeni virüslere ve büyümekte olan tehditlere karşı taramak için Kaspersky Lab'in en yeni teknolojilerini ve bulut tabanlı güvenlik bilgilerine gerçek zamanlı erişimi kullanır.

Dipnot: Yeni işletim sistemlerinin beta sürümleri veya önizlemeleri için destek sunmadığımızı lütfen dikkate alın. İşletim sistemlerinin yalnızca son, resmi sürümleri desteklenecektir.

Download;


Kaspersky Rescue Disk 10

Kaspersky Rescue Disk virüs bulaşmış işletim sistemlerini taramak, temizlemek ve geri yüklemek için tasarlanmıştır. İşletim sistemini başlatmanın olanaksız olduğu durumlarda kullanılmalıdır.

İSO dosyasını CD veya USB belleğinize yazdırarak kullanabilirsiniz.
Dipnot: USB belleğin en az 1 GB kapasitesi olması gerek ve belleğin FAT16 ya da FAT32 dosya sistemi ile formatlanması gerek. Dosya sistemi NTFS ise formatlayarak FTA32 yapın.
Download;

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ, Kaspersky Ücretsiz Araçları]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU