24 Nisan 2015 Cuma

SOSYAL MEDYA : Twitterda artık herkes DM üzerinden mesajlaşabilecek

Twitter'a yeni gelen özellikle beraber artık birbirini takip etmeyen kullanıcılar da direkt mesajlaşma özelliğini kullanabilecek.



Sosyal ağların önde gelen isimlerinden Twitter yaptığı yeniliklere bir yenisini daha ekledi. Yapılan yenilikle takip etmediğiniz kullanıcılardan da direkt mesaj alabilme özelliği geldi. Bugüne kadar kötüye kullanımın olmaması için sadece birbirini takip eden kullanıcılar ve bizi takip eden kullanıcılara direkt mesaj gönderilebiliyordu. Bundan böyle Twitter
n resmi bloğu üzerinden yapılan açıklamaya göre, isteyen kullanıcılar kendilerini takip etmeyen diğer kullanıcılar ile mesajlaşabilecek.



Otomatik olarak kapalı gelen bu yeni özelliği isteyen kullanıcılar gizlilik ayarlarından açarak, herkesten direkt mesaj alabilme imkanına sahip olabilecekler. Bu özelliği aktif etmek istiyorsanız Twitter
n Ayarlar sayfasını açın ve soldaki menüden Güvenlik ve Gizlilik sekmesine tıklayın. Sayfanın en alt kısmında yer alan Direkt Mesajlar bölümünde yer alan kutucuğu işaretleyip, değişiklikleri kaydederek bu yeni özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz. Özelliği kapatmak için de yine aynı sayfadan işareti kaldırabilirsiniz.



[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA, Twitter]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU