22 Nisan 2015 Çarşamba

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ : WordPress All in One Seo Pack

Merhaba arkadaşlar bugun sizlere Wordpress Siteleri için ''All İn One Seo Pack'' Eklentisinden bahsedeceğim. Nedir? Ne işe Yarar ? Nasıl Kurulur Vs.. hemen konumuza geçelim.

Farz Edelim ki Blogumuzu kurduk şuanki aşamada google ' ın bizi bulabilmesi için ne yapmamız gerekir onunla ilgili. Hepimizin bildiği gibi artık hızla gelişen algoritmalar sonuçu eskisi gibi kopyala-yapıştır ile içerik oluşturduğumuzda google ' ın bizi indexlemeyeceği aşikardır. Kişisel sistelerde yada farklı sistemlerde SEO için biraz çalışma yapmak gerekiyor. Ancak sizde ben gibi wordpress ile blog kurmuşssanız biraz daha şansılısınız. Çünkü ücretli ve ücretsiz eklenti seçeneğiniz çok. Ben çok fazla araştırmadan deneyip görmek amacıyla All in One Seo Pack Eklentisini kurdum.

All in One Seo Pack Nasıl kurulur ? Derseniz çok basit.

Öncelikle eklentiyi kendi sitesinden indiriyoruz. Farklı bir siteden de indirebilirsiniz ancak sürekli olarak güncelleme yapıldığı için en güncel sürümü indirmekte fayda var. Zip içerisinden dosyayı çıkarıyoruz. Sitemize FTP ile bağlandıktan sonra >wp-content> plugins içerisine atıyoruz. Sitemizin admin panelinden eklentiler kısmına girerek all in one seo pack eklentimizi aktif hale getirebiliriz bu kadar.

WordPress sisteminde kullanılan bu ücretsiz eklenti sayesinde sitenizin SEO ayarlarını yapabilir, sitenizin arama motorlarında üst sıralarda çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Birçok SEO ipucu veren bu eklenti günümüzde birçok kişi tarafından kullanılmaktadır.

Bu eklentiyi yüklemek içinde

WordPress yönetici panelinde Eklentiler>Yeni Ekle kısmından "All in One Seo Pack" yazısını aradıktan sonra çıkan sonuçlarda "Şimdi Kur" butonuna basarak eklentinin kurulumunu yapabilirsiniz

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ, WordPress, Seo Pack]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU