19 Nisan 2015 Pazar

PC ÇÖZÜMLERİ : Stellar OST to PST Converter

Merhabalar sizlere Stellar OST to PST Converter programını tanıtacağım.

 


Bu programın amacı OST uzantılı dosyaları PST'ye çevirmektir. Bunu kolayca yapabilen bu porgramın ücretli ve ücretsiz olamk üzere iki versiyonu vardır. Dilerseniz programı ücretsiz olarak deniyebiliyorsunuz.

Dönüştüreceğiniz e-postalarınızı 3 farklı pencere üzerinde önizleyerek görüntüleyebileceğiniz program böylece dönüştürme işleminden önce detayları istediğiniz gibi ayarlamanızı sağlıyor. Şifrelenmiş OST dosyalarını da dönüştürme işlemi yapabilen Stellar OST to PST Converter, e-postalarınızdaki mesajları da kaydetme özelliği de sunuyor.

Arayüzü sade,eski fakat kullanıışlı. Ayrıca MS Outlook 2007'nin arayüzüne benzediği için uzun süredir Outlook kullanan kullanıcılar için kullanması daha kolay oluyor.

MS Office 2013, MS Office 2010, 2007, 2003, 2002 ve 2000 desteği sunan program üzerindeki akıllı bulma özelliği istediğiniz e-postaları kolayca bulmanızı da sağlıyor. Eğer işiniz yada kişisel ihtiyaçlarınız gereği bu tür bir programı kullanma zorunluluğu hissediyorsanız, bu programı ücretsiz indirip denemenizi tavsiye ederim.

İndirmek için tıkla

SAVAŞ KIRÇOVALI

ÖZEL BÜRO HACK TİMİ

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ, Stellar, OST to PST Converter]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU