24 Nisan 2015 Cuma

PROGRAM TAVSİYESİ : Kaspersky Threat Scan



Android Cihazınızın Güncel Güvenlik Açıklarından Etkilenip Etkilenmediğini Görün

Kaspersky Threat Scan, FakeID, Heartbleed, Android Master Key, Freak gibi Android tabanlı telefon ve tablet cihazlarının çoğunluğunu etkileyen güvenlik açıklarının cihazınızda var olup olmadığını tespit edebilen ücretsiz bir güvenlik uygulaması olarak öne çıkıyor. Kişi listenizi, mesajlarınızı, fotoğraflarınızı, kredi kartı bilgilerinizi ve diğer mühim verilerinizi açığa çıkartan tüm güvenlik açıklarını bir dakikadan da kısa bir sürede bulabilen uygulama Android cihaz kullanıcılarına özel hazırlanmış.


Android telefon veya tabletinizde bir güvenlik uygulaması kullanmıyor ancak yeni yüklediğiniz bir uygulama ve oyunun veya yazılım güncelleme sonrası cihazınızda güvenlik açığı olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız güncel güvenlik açıklarını da tespit edebilen Kaspersky Threat Scan sizin için harika bir uygulama. Cihazınıza derinlemesine tarama uygulayarak çok kısa bir sürede güvenlik riski ile karşıya karşıya olup olmadığınızı gösterebiliyor.

Milyonlarca Android cihazı etkileyen güvenlik açıklarına karşı cihazı tarayan Kaspersky Threat Scan, ücretsiz bir tehdit tarama uygulaması olduğundan sadece bilgilendirme yapıyor. Diğer bir deyişle güvenlik riski oluşturan zararlıyı ortadan kaldırmıyor, silmiyor. Olur da cihazınızda olumsuz bir durumla karşılaşırsanız Kaspersky'nin önerisini dikkate alıp Kaspersky Internet Security uygulamasını (Son güncelleme ile Türkçe dil desteği de kazandı.) indirip tam tarama yapmanız gerekiyor.


Sürekli olarak güncellenen nadir ücretsiz güvenlik uygulamalarından biri olan Kaspersky Threat Scan, Apple'ın ve Microsoft'un yeni farkına vardığı ve yama yayınlayarak çözdüğü Freak güvenlik açığına karşı da Android cihazınızı taramaktadır.

İndir

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Kaspersky Threat Scan]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU