31 Ağustos 2014 Pazar

WEB ÇÖZÜMLERİ : BitTorrent Sync ile bilgisayarınızdaki dosyaları web bağlantılarıyla paylaşın



Dropbox gibi bulut servisleri herkese açık dizin ve bağlantılarla klasörlerin paylaşımını kolaylaştırıyor, ancak paylaşım yapmadan önce o klasörleri buluta yüklemiş olmanız gerekiyor. Tabii ki, PC
'den doğrudan paylaşım sağlayacak bir araç güzel olurdu. İşte BitTorrent Sync aracı için getirdiği 1.4 güncellemesiyle bunu amaçlıyor.

Sync
'in 1.4 güncellemesiyle birlikte klasörlerinizi ve dosyalarınızı başkalarıyla sadece web bağlantılarını onlara vererek paylaşabileceksiniz. Dosyaların uzaktaki sunucuya yüklenmesini beklemek veya Sync'in Key sistemine bağlı kalmak gerekmiyor. Üstelik bir hesap açmak için uğraşmak gerekmiyor. Başkalarının paylaştığınız değerli dokümanlara el uzatmasını önlemek için de erişim kısıtlamasında bulunabilirsiniz. Ne var ki, tüm bu avantajları kullanmak için karşı tarafın da, yani alıcının da Sync'e ihtiyacı var.

1.4 s
ürümüyle birlikte Sync'in kullanıcı arayüzünde de önemli değişiklikler yapılmış. Çoğu temel konsept dokunulmamış şekilde duruyor, ancak ön yüz hem Mac hem de Windows PC'lerde daha güzel görünüyor ve anlaşılması daha kolaymış hissi veriyor. Böylelikle Sync'i ilk kez kullanacaklar da fazla zorluk yaşamadan servise alışacaktır.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags WEB ÇÖZÜMLERİ, BitTorrent Sync, bilgisayar, dosya, web bağlantıları]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU