22 Ağustos 2014 Cuma

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Bilgisayarsız Android Telefona Root Atmak

Root İşleminde Sıkıntı Çıkmaması İçin Konuyu Baştan Sona Okumanızı Tavsiye Ederim.

 

Telefonu rootlama işlemi, herkesin aklında olan; ama garanti gider, telefon kullanılmaz hale gelir gibi söylemleri duyunca vazgeçilen bir işlem. Kullanılmaz hale gelir lafı, root işlemi sırasında bilgisayar ve telefon arasındaki usb kablosundaki bağlantı koparsa telefon zarar görür korkusu yüzündendir ve genelde rootlama işlemine yeni girişen kişiler "Ben şanssızım, kesin beni bulur bu bağlantı kopması, telefon gider." diye düşünüp vazgeçer. İşte bu korkuyu yenen program program Framaroot.

Kullanım : Framaroot'u ister telefonunuzdan, ister bilgisayarınızdan indiriyorsunuz. Indirdikten sonra telefonunuza kurulumu yapıp, programı açıyorsunuz. Programı açınca karşınıza Install SuperSu / Unroot seçeneği geliyor. Install SuperSu yu seçince karşınıza 4 secenek gelecek, Frodo, Sam, Legolas ve Arroyo. Bu 4 seçeneği sırayla yapıyorsunuz ve biri olduğu zaman telefonunuz yeniden başlattığınızda ve rootlanmış oluyor.

Bu 4 seçenekte de "Failed, try another expoit if avaible (Error #9)" hatasını alıyorsanız çözüm şu: Telefonunuzdan ayarlar kısmına giriyorsunuz, oradan USB hata ayıklamayı aktif hale getiriyorsunuz. Böylece o 4 seçenekten birinde hata karşınıza çıkmayacak ve telefonunuz rootlanmış olacak :


Rootlanan telefon garanti kapsamı dışına çıkar mı ? Cevap maalesef ki evet; fakat unroot işlemi boşuna çıkarılmamış :) Programa girip unroot yaptığınız takdirde telefonunuz eski haline döner ve garantiden bir şey kaybetmezsiniz.

Programdan Resimler :





Herhangi Bir Yanlış İşlemde Telefonunuza Gelecek Zarardan Kesinlikle ÖZEL BÜRO GRUBU Sorumlu Değildir.


Eğer teknik konularda deneyiminiz yoksa lütfen bir profesyonele danışın.

SAVAŞ KIRÇOVALI

ÖZEL BÜRO HACK TİMİ

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Bilgisayar, Android Telefon, Root Atma]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU