23 Ağustos 2014 Cumartesi

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Android'te ekran deseni unutulursa yapılacaklar



Android'de birçok kullanıcı ekran kilidi ya da deseni dediğimiz güvenlik anahtarını kullanıyorlar. Bu şekilde ekrana çizilen şekille ekran kilidi açılıyor. Ancak telefon çocukların eline geçtiğinde bu desen çok kez yanlış girilince kilitlenebiliyor. Bu gibi durumlarda ne yapacağınızı merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. İşte adımlar;

Aslına bakıldığında bu gibi durumlarda iki seçeneğiniz bulunuyor. Ya telefonunuzda senkronize ettiğiniz Google hesabınızı ve şifrenizi girerek kilidi sıfırlamak ya da telefonu resetlemek. Ben Google hesabımla kilidi sıfırlamayı tercih ettim. Bunun için ilk olarak Google hesabımızı ve şifremizi giriyoruz.



Daha sonra böyle bir seçenek sunuluyor. Buradan yeni güvenlik anahtarımızı seçiyoruz ve ekran kilidini sıfırlıyoruz.



Şimdi ekran kilidi sorunumuzun çözüldüğünü gördük. Peki Google hesabımız yok ise ya da olsa bile telefonumuzun WiFi ve mobil ağ bağlantısı kapalıysa ne yapacağız? Bu durumda tek yapabileceğimiz telefonu resetlemek. Bunun içinde genelde Android telefonlarda telefon kapalıyken ses açma ve güç tuşuna aynı anda basıp genel sistem ekranından resetleme işlemi yapılıyor.

SAVAŞ KIRÇOVALI

ÖZEL BÜRO HACK TİMİ

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Android, ekran deseni]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU