10 Ağustos 2014 Pazar

TALEBİMİZDİR : ÖZEL BÜRO GRUBU olarak TURKISH FORUM ailesinde yer almak ve yazılarımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

 

Değerli Başkanım Sn. Kayaalp bey ve Sayın TURKISH FORUM Yöneticileri;

 

TURKISH NEWS – www.turkishnews.com da yayınlanan yazıları ÖZEL BÜRO GRUBU Yönetimi ve üyeleri olarak beğeni ile takip ediyoruz ve düzenli olarak takipçilerimizle paylaşıyoruz. ÖZEL BÜRO olarak biz de Kemalist çizgimizde önemli araştırma dosyaları yayınlıyoruz. Üyelerimizle özellikle strateji, istihbarat, güvenlik, jeo-politik, güncel siyaset, mizah, terör, komplo teorileri ve tarih konuları ağırlıklı olmak üzere önemli gördüğümüz her konuda paylaşım yapmaktayız.

 

Eğer uygun görürseniz düzenli olarak yayınladığınız TURKISH FORUM Bültenlerinde araştırma dosyalarımızı yayınlamaktan memnuniyet duyarız. Bize yazılarımızı yayınlamak için geçerli bir e-posta adresi verebilirseniz yazılarımızı düzenli olarak yollayabiliriz.

 

Grubumuzu sanıyorum biliyorsunuzdur ama ben kısaca hatırlatmak bâbında biraz değineyim.

 

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU olarak vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye ve yurtdışındaki muhataplarımızı da bilgilendirmeye devam ediyoruz. Grubumuzun 2 adet mail grubu, 8 adet bloğu ve 4 adet twitter hesabı ve 3 adet facebook hesabı üzerinden vatandaşlara milli konularda öncülük etmeye devam edeceğiz.

 

MAIL :
Digi.Security@isnet.net.tr
 
FACEBOOK :
www.facebook.com/ozel.buro
https://www.facebook.com/specialbureautr

https://www.facebook.com/groups/ozelburo

 
TWITTER :
https://twitter.com/TC_OZEL-BURO
https://twitter.com/TC_Istihbarat
https://twitter.com/SpecialBureau
https://twitter.com/AntiniKuntin
 
Resmi Web Sitemiz :
http://ozel-buro.weebly.com
http://www.ozel-buro-istihbarat.com
 
Bloglarımız :
http://istihbaratsahasi.wordpress.com
http://istihbaratdunyasi.wordpress.com
http://istihbaratalani.wordpress.com
http://stratejikoperasyon.wordpress.com

http://derinstrateji.wordpress.com

http://teknolojivearastirma.blogspot.com.tr

http://stratejikguvenlik.wordpress.com (Rezerve)

http://stratejikistihbarat.wordpress.com (Rezerve)

 

Eğer grubumuzun daha önceki çalışmaları hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz lütfen aşağıdaki linkleri inceleyin.

 

DUYURU : YURTSEVER BİR GRUBU TANITALIM /// ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU KİMDİR ?? FAALİYETLERİ NELERDİR ?? /// https://stratejikoperasyon.wordpress.com/2014/07/06/duyuru-yurtsever-bir-grubu-tanitalim-ozel-buro-istihbarat-grubu-kimdir-faaliyetle-ri-nelerdir/

 

/// DUYURU /// TÜM ÜYELERİMİZE VE MODERATÖRLERİMİZE VERDİKLERİ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. (Lütfen okuyun …) ///

http://stratejikistihbarat.wordpress.com/2014/03/07/duyuru-tum-uyelerimize-ve-moderatorlerimize-verdikleri-destek-icin-tesekkur-ed-eriz-lutfen-okuyun/

 

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU olarak paylaşımlarımız 4 mail grubunda aynı anda yayınlanmaktadır.

 

Bu gruplar şunlar;

 

ÖZEL BÜRO GOOGLEGROUPS - ozel-buro-istihbarat@googlegroups.com – 1,117 üye

ÖZEL BÜRO YAHOOGROUPS - Ozel-Buro@yahoogroups.com – 1,788 üye

İSRATÜRK MAIL GRUBU - israturk@yahoogroups.com – 600 üye

HERŞEY SERBEST MAIL GRUBU - HeRSeY-SeRBeST@YahooGroups.Com - 52,000 üye olmak üzere paylaşımlarımızı takip eden kişi sayısı 55,000 kişiyi bulmaktadır.

 

Yukarıdaki mail gruplarında çok sayıda araştırma yazımız, çeşitli konularda dökümantasyonlar ve videolar, arşiviniz için hazırladığımız çeşitli materyaller yayınlanıyor.

 

4’er arayla yurt dışındaki önemli makamlara SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI konusunda araştırma ekibimizin önce Osmanlıca’dan Türkçe’ye tercüme ettiği sonra da 6 yabancı dile çevirdiği kendi milli tezlerimizi gönderiyoruz.

 

Yurtdışında Gönderdiğimiz Makamlar

 

1)    İç İşleri ve Dış İşleri Bakanlıkları,

2)    Polis ve İstihbarat Kurumları,

3)    Büyükelçilikler ve Konsolosluklar,

4)    Araştırmacı Gazeteciler ve Tarihçiler,

5)    Akademisyenler ve Öğretim Üyeleri,

6)    Sivil Toplum Örgütleri,

7)    Gazete ve Dergiler,

8)    Siyasetçiler olmak üzere tüm söz sahibi ve etkin isimlere bilgilendirme yapıyoruz.

 

Bu çalışmalarımıza değerli araştırmacılar, Ergenekon Sanığı Doğu Perinçek, Mehmet Perinçek (TALÂT PAŞA KOMİTESİ)‘de destek veriyor.

 

Bu çalışmalar da hedeflediğimiz kitle ise yurt dışında isim yapmış tarihçiler, araştırmacı yazar ve gazeteciler, yabancı ülkelerin dış işleri bakanlığı gibi makamlardır. Bu makamlara yanlış bildikleri yada yanlış öğretilen konularda doğruları anlatarak soykırım ile ilgili gerçekleri anlamalarını sağlıyoruz.

 

Bunun yanı sıra, PKK ve IŞİD Terör Örgütleriyle ilgili olarak ta elimizde bulunan dökümanları yukarıda belirttiğimiz makamlara göndererek ilgililerden bu örgütlerle ilgili önlem almasını talep ediyoruz. Özellikle PKK’nın bir özgürlük hareketi olmadığını, bebekleri bile kundaklarında katleden aşağılık bir terör örgüt olduğunu, aynı zamanda silah, uyuşturucu ve göçmen kaçakçılığı yaparak sadece Türkiye’ye değil Avrupa ülkelerine de büyük zarar verdiğini kendi dillerinde anlatıyoruz.

 

IŞİD ÖRGÜTÜ’nünse kesinlikle islam dinine zarar verdiğini, küçük yaştaki kızları bile din adına sünnet ettirerek sakat bıraktığını, Irak’ta din eksenli şer’i bir devlet kurmayı amaçladığını ve bu amacını gerçekleştirmek için acımasız infazlar gerçekleştirdiğini ve yayılmacı politikası nedeniyle bölge ülkelerine ciddi bir tehdit olduğunu anlatacağız.

 

Irak’ta ki Türkmen kardeşlerimizin sorunlarını da yine bu bilgilendirme çalışmamızda dile getireceğiz. Özellikle IŞİD Örgütü’nün Türkmen bölgesine yaklaştığını ve Türkmen kardeşlerimiz ile yer yer sıcak çatışmaya girdiğini, ancak Türk hükümetinin Türkmen kardeşlerimizi yalnız bıraktığını anlatacağız. Ayrıca Irak hükümetinin Türkmenlere baskı politikası uyguladığını anlatacağız.

 

Ek’te Türkmen’lerle ilgili hazırlanmış bir araştırma dosyası yer alıyor. Araştırma ekibimiz bu dosyayı 6 yabancı dile çevirdi ve Pazartesi günü bu dosya da yurtdışındaki makamlara ulaştırılacak.

 

Bundan sonra da çalışmalarımızı daha geniş kitlelere ulaştırarak milli konulardaki sorunlarımızı çözme noktasında kaliteli işlere imza atacağız. Sözde Soykırım konusunda TURKISH FORUM olarak öncülük ettiğiniz ve bizlere rehber olduğunuz için başta başkanım ve yöneticiler olarak tüm üyelerine şükranlarımı sunuyorum.

 

Sevgi ve saygılarımla,

 

Erkut ERSOY

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU

KURUCU ÜYE ve GRUP SÖZCÜSÜ

http://www.ozel-buro-istihbarat.com

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category duyuru]

[tags DUYURU, ÖZEL BÜRO GRUBU, BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU