13 Ağustos 2014 Çarşamba

BİLİŞİM DOSYASI : Deep Web Görüntüler ( + 18 ) /// BAZI GÖRÜNTÜLER FAKE OLABİLİR



Işid militanı kestiği kafalarla poz verirken.



1895 yılında İrlanda'da Dyer tarafından mineral araştırmaları sırasında bulunan bir dev fosili...

Boyunun karşılaştırılması amacıyla bir tren vagonunun önüne koyulmuştur.

Yüksekliği 3 metre 70 santimetre ve ağırlığı 2050 kilogramdır. (Taşlaşmış olduğu için daha ağır geliyor.) Sağ ayağı 6 parmaklıdır.

Ancak daha sonra bu dev fosiline ve sahibine ne olduğunu kimse bilmiyor.



NAZİ DENEYLERİNİN AMACI

Naziler 1890– 1900 VE 1928 yılları arasında insan genetiklerinin değiştirilmesi ve mutasyon çalışmalarında bulunmuşlardır. Çalışmalarını Savaş Döneminde esirler üzerinde denenmiştir. Nazilerin bu yönde çalışma ve araştırma nedenleri Sömürge devletleri hiç zayiat vermeden kontrollü bir savaşa hazırlanmalarıdır.15 Seneden sonra randıman alacağını bildiklerinden dolayı bu da naziler için en uygun sene olmuştur.

EN UYGUNU 1YILDA SAVAŞA HAZIRLANMAK İÇİN YAPTIKLARI GENETİK ÇALIŞMALARDIR. Naziler EKSERİ KÖPEK GENİNİ İNSAN GENİYLE BİRLEŞTİRMEK FARKLI BİR SOY ÇIKARMAK VE YİYECEK SIKINTISI YAŞAMAMAK AMACIYLA SAVAŞA GİREN NAZİLER,HİÇ BİR ZARARA UĞRAMADAN KUŞATMAYI SONLANDIRMAYI PLANLAMIŞLARDIR.

BU GEN NAZİLERİN HESAPLARINA GÖRE 1 YILDA YETİŞKİN DURUMA GELECEĞİNİ HESAPLAMIŞLARDIR,AMA DENEYLER BAŞARISIZ OLMUŞTUR.BİLİM ADAMLARI (ÖRNEK KARANLIKLAR ÜLKESİNDEKİ FİLMDE Kİ DEĞİŞİM KURTA DÖNÜŞÜM OLAYI İLE BAĞDAŞTIRILABİLİR) DENEYDE KULANILAN 6000000 İNSAN HEPSİ ÜSTEKİ ARAŞTIRMA İÇİN KULANILMIŞ BİR KISMI DENEYLERİ BAŞARILI GEÇTİĞİ TAKTİRDE ONLARI ÇOĞALTIP KENDİLERİNİ DONDURUP BELLİ BİR YILDA ÇÖZMEYİ PLANLAMIŞLARDIR.



Uzaylılar gerçek!

Aya giden 6. insan ünvanını elinde bulunduran ünlü astronottan şok itiraf geldi: Uzaylılar gerçek !

24 Temmuz 2008 10:49Apollo 14 uzay aracı ile aya giden ve ayda yürüyen 6. insan olan Dr. Edgar Mitchell, uzaylıların gerçek olduğunu fakat NASA'nın bunu halktan gizlediğini açıkladı. Gazetelere konuşan Mitchell: "Kendi tecrübelerimden ve uzaylılarla temas kuran tanıdıklarımdan bildiğim kadarıyla uzaylılar düşman değil. Eğer olsalardı şimdi burada olamazdık" dedi. Ayın yüzeyinde 9 saat 17 dakika yürüyerek en uzun ay yürüyüşünü yapan insan ünvanını da elinde bulunduran Mitchell, "UFO fenomeni gerçek" diye ekleyerek sözlerini bitirdi. Eski astronotun sözlerine ise NASA'dan jet yalanlama geldi. Açıklama yapan bir NASA yetkilisi, "Dr. Mitchell iyi bir Amerika'lı, fakat onun bu konudaki görüşlerine katılmamız mümkün değil" diye konuştu.



Bacağında 90 kiloluk tümör olan adam.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags BİLİŞİM DOSYASI, Deep Web, Görüntü]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU