10 Ağustos 2014 Pazar

PC ÇÖZÜMLERİ : Kablosuz Ağlara Daha Hızlı Bağlanma

 

Merhaba arkadaşlar, Bu günkü yazımda bilgisayardan veya laptop'dan kablosuz ağlara kesintisiz ve daha hızlı bağlantı kurmayı anlatacağım. Öncelikle ilk yapmanız gereken kablosuz ağ bağdaştırıcınızı bilgisayara takmak ve Microsoft'un Windows sürümlerinde sağ altta genelde saatin yanında bulunan simgelerin arasında bulunan Kablosuz Ağ Bağlantısı penceresini açın ve bağlanmak istediğiniz ağı tıklayıp şifresini girin. Genelde düşük sinyale sahip olan bağlantılar uzun süre "Ağ Adresi Alınıyor" yazısını sizlere gösteriyor ve "Bağlanıldı!" yazısı görüldükten sonra bir bağlantı söz konusu olmuyor. Buna çözüm olarak aşağıdaki adımları sırasıyla izleyin;

1.Adım



Öncelikle asıl bağlanmak istediğiniz ağı seçin ve ağ adresi alınıyor yazısını birkaç saniye görün

Resimde de gördüğünüz gibi Ağ adresi alınıyor yazısı orada uzun süre kalıyor ve bağlandıktan sonra da internet bağlantısı gerçekleşmiyor.

2.Adım

Bağlanmak istediğiniz ağın dışında bir ağ seçin ve şifresine de her hangi bir şifre girin (987654321veya 123456789 gibi). Şifreyi girdikten sonra tıpkı az önceki gibi Ağ adresi alınıyor yazılı bir pencere çıkacaktır ve 5-10 saniye kadar açık tuttuktan sonra sağ altta bulunan iptal yazılı tuşa basın.



3.Adım

Ağ bağlantısını iptal etmenize rağmen çok kısa bir süreliğine yine ağ adresini almaya yani ağın hazır duruma gelmesini beklemeye devam edecektir. Bu süre zarfında hemen asıl bağlanmak istediğiniz ağı çift tıklayın ve şifre zaten kayıtlı olduğu için bağlan tuşuna basın. 5-6 saniye süren bir bağlantı süresinden sonra artık kolayca ağa bağlanabilir ve internete giriş yapabilirsiniz.

SAVAŞ KIRÇOVALI

ÖZEL BÜRO HACK TİMİ

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PC ÇÖZÜMLERİ, Kablosuz Ağlar]

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU