9 Mayıs 2017 Salı

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ /// Stalkscan : Herkese açık olan Facebook bilgilerini inceleyin

Stalkscan : Herkese açık olan Facebook bilgilerini inceleyin

Stalkscan, Facebook’un kendi API’larını kullanarak Facebook kullanıcılarının herkese açık bilgilere bakmanıza imkan tanıyan ücretsiz bir çevrimiçi hizmettir.

Facebook, son on yılda birkaç kez gizlilik kontrollerini kaldırdı, değiştirildi ve geliştirildi. Şimdilik, bilgiler görünürlük gruplarına ayrılmıştır. Bu gruplar şunlardır: yalnızca ben, arkadaşlar, arkadaşlar arkadaşlar ve Herkes.

Genel, herkesin bilgileri görüntüleyebileceği anlamına gelir. Herkese açık yayınlar yapmak nispeten kolaydır veya arkadaşlarınızın yazıları, resimlerini veya diğer içeriği herkese göstermelerini sağlamak için Facebook’ta herhangi bir şey yayınlamadan önce çok dikkatli olması önerilir.

Stalkscan, herhangi bir Facebook kullanıcısının kamuya açık bilgileri aramak için kullanılabilir. En azından bazı verilere doğrudan Facebook üzerinden ulaşılamaz, örneğin bir kullanıcı profilini sosyal paylaşım sitesinde açtığınızda.

Bir Facebook kullanıcısının profilinin URL’sini Stalkscan’a girip Enter tuşuna basmanız yeterlidir. Hizmet, genel bilgileri yükler ve bunları gruplara göre sıralar ve aynı sayfada türe göre görüntüler.

Üstte, filtre olarak kullanabileceğiniz bir seçenekler menüsü var. Veriyi zaman, bağlantı durumu, cinsiyet, yaş veya ilişki durumuna göre filtrelemenizi sağlar.

Şu anda desteklenen gruplar:

  • Profil : Resimler, videolar, yayınlar, gruplar, geçmiş ve gelecekteki etkinlikler, oyunlar ve uygulamalar da dahil olmak üzere genel profil bilgileri.
  • Kişiler: Aile, arkadaşlar, arkadaşlar, iş arkadaşları, sınıf arkadaşları ve yerliler.
  • İlgi alanları : Sayfalar, siyasi partiler, din, müzik, film, kitap ve yer.
  • Etiketler : Kullanıcıların etiketlediği veya etiketlendiği videolar, resim ve yayınlar
  • Yorumlar : Kullanıcıların Facebook’ta yayınladığı yorumlar.
  • Beğeniler: Kullanıcıların beğendikleri resimler, videolar veya yayınlar.
  • Yerler : Bar, restoran, mağaza, açık hava, otel ve tiyatrolar da dahil olmak üzere kullanıcının ziyaret ettiği yerler.

Bir girişi tıklamak Facebook’ta sayfayı açar. Tüm kayıtlar bilgi açığa çıkarmayabilir. Yapanlar, Stalkscan tarafından kullanılan arama dizesini Facebook’daki bilgileri açığa çıkarmak için gösterebilir.

Hizmetin ana uygulamalardan biri, kendi profilinizi test ederek, herkesle paylaşmak istemediğiniz bilgileri test edebilirsiniz. Stalkscan’a veya benzer hizmetleri kullanan herkes bilgiye bakabilir.

Görünürlüğü değiştirmek istediğinize ilişkin bilgi edinmek isterseniz, içeriği Facebook’ta açmak, hesabınızda oturum açmak (henüz yapmadıysanız) ve içeriğinize olan bağlantınızı düzenlemek veya kaldırmak kalıcıdır.

LİNK : https://www.stalkscan.com

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ, Stalkscan, Facebook, bilgi]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU